Home ΚΥΠΡΟΣ “Αποχή απ΄όλες τις εγχώριες διοργανώσεις”

“Αποχή απ΄όλες τις εγχώριες διοργανώσεις”


Πρώτη αντίδραση από οργανωμένο σύνολο για τη νέα χρονιά, όπου θα εφαρμοστεί ο τρομονόμος που ψήφισαν στα έδρανα της Βουλής. Το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ανακοίνωσε πως θα απέχει από όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν δυστυχώς κάνουν μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο και τις ομάδες.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ:

[…]

“Κλείνοντας, θέλουμε να πληροφορήσουμε την Κίτρινη Φυλή, ότι χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και αρκετών μελών του συνδέσμου, με αφορμή τη ψήφιση του αθλητικού τρομονόμου από τη βουλή την περασμένη Τετάρτη. Στη συνάντηση αποφασίστηκε πως στους πρώτους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΛ μας θα παρευρεθούμε οργανωμένα, ενώ θα απέχουμε από όλους τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων.

Σαν σύνδεσμος στο άμεσο μέλλον, θα φροντίσουμε με διάφορες ενέργειες μας να ενημερώσουμε λεπτομερώς όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ για τις πρόνοιες του νομοσχεδίου. Ενός νομοσχεδίου που δεν αφορά μόνο τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά τον κάθε φίλαθλο προσωπικά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, προτρέπουμε τους υπόλοιπους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τις αποφάσεις μας”.

[…]