Home ΚΥΠΡΟΣ Έρχεται Κύπρο η Χάποελ

Έρχεται Κύπρο η Χάποελ

Η ομάδα της Χάποελ Τελ Αβίβ στην τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Αστάνα

Στην Κύπρο θα δώσουν τα Ευρωπαικά τους παιχνίδια, τουλάχιστον για το 2ο γύρο, στο Champions League και Europa League θα δώσουν οι Ισραηλινές ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές αυτές διοργανώσεις. Αυτό λέει μια πρώτη ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ που αναμένετε τις επόμενες ημέρες να επισημοποιηθεί. Ο λόγος, σαφώς, η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και δεν επιτρέπει την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.


Πιο συγκεκριμένα, η Χάποελ Τελ Αβίβ(συμπαθής προς τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λόγω της φιλίας  των οργανωμένων των δύο ομάδων), η Χάποελ Μπερσέβα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα μεταναστεύουν για τις αναμετρήσεις τους στην Ευρώπη. Οι αγώνες των τριών ομάδων είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ 22-24 Ιουλίου. Οι τρεις αυτές ομάδες ανεξαιρέτως δίνουν εκτός έδρας τον πρώτο τους αγώνα και πλέον θα δώσουν εκτός και τον δεύτερο, τουλάχιστον δηλαδή σε ουδέτερη έδρα.

Οι αγώνες:

Τρίτη 22 Ιουλίου – Β’ προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ
21:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σάντα Κολόμπα (Ανδόρα)

Πέμπτη 24 Ιουλίου – Β’ προκριματικός γύρος Γιουρόπα Λιγκ
21:45 Χάποελ Τελ Αβίβ – Αστάνα (Καζακστάν)
21:45 Χάποελ Μπερσέβα – Σπλιτ (Κροατία)

Στην πρώτη αναμέτρηση η Μακάμπι κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 και πήρε προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται αύριο, η Χάποελ Τελ Αβίβ στις 16:00 και η Χάποελ Μπερσέβα στις 21:30. Οι ώρες των αγώνων πιθανόν να αλλάξουν!