Home ΚΥΠΡΟΣ Ο Τζίμης και οι άλλοι

Ο Τζίμης και οι άλλοι


Συμμετοχές στην εντεκάδα των ομάδων τους για όλους τους διεθνείς μας οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Πέραν του Ελβετικού και του Πολωνικού Πρωταθλήματος στα οποία αγωνίζονται ο Χριστοφή και ο Ντόσσα Τζούνιορ, αυτό το Σάββατοκύριακο άρχισαν το Ουκρανικό και το Ρουμανικό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Χριστοφή: Ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί τη Σεντ Γκάλεν. Ο συμπατριώτης μας επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 72ο λεπτό και αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις. Ο αγώνας ήταν για την 3η αγωνιστική του Ελβετικού Πρωταθλήματος.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Αγωνίστηκε 90 λεπτά στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Ουκρανικού Πρωταθλήματος μεταξύ της Μέταλουργκ Ντόνετσκ με την Ντνίπρο. Η Μέταλουργκ έχασε με 2-0 στην έδρα της. Ο συμπατριώτης μας μέσος αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ντόσσα Τζούνιορ: Η Λέγκια Βαρσοβίας πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Πολωνικό Πρωτάθλημα νικώντας με 3-1 εκτός έδρας την Κρακόβια, με τον Ντόσσα Τζούνιορ να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική.

Βίνσεντ Λαμπάν: Η Άστρα άρχισε με νίκη το Πρωτάθλημα Ρουμανίας νικώντας με 2-0 εκτός έδρας την Κονκόρτια, με το Βίνσεντ Λαμπάν να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Παρασκευάς Χρίστου: Ο συμπατριώτης μας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Παντούρι με την Κραϊόβα. Ο αγώνας ήταν για την 1η αγωνιστική του Ρουμανικού Πρωταθλήματος και ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

πηγή: cfa