Home ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλων και Primera Division

ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλων και Primera Division


Η PrimeTel συνεχίζει να εμπλουτίζει το τηλεοπτικό της περιεχόμενo παρέχοντας υψηλής ποιότητας Αθλητικά προγράμματα και όχι μόνο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι συζητήσεις της εταιρείας με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες για περαιτέρω εξασφάλιση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Με 10 χρόνια σταθερή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρούμε ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο αποτελεί ποιοτικό περιεχόμενο. Πρόσφατα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώσαμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα, γεγονός που επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία που διέπει την εταιρεία με τα σωματεία συνεργάτες της.

Το Ισπανικό Πρωτάθλημα «La Liga» και το Ισπανικό Κύπελλο θα βρίσκονται στην PrimeTel, από τον ερχόμενο Αύγουστο. Οι συνδρομητές της εταιρείας θα απολαμβάνουν ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου. Με βάση την συμφωνία θα προβληθούν πέραν των 400 μεταδόσεων και οι μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρσελόνα καθώς και κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως Μέσι και Ρονάλντο θα προσφέρουν αποκλειστικά στους συνδρομητές μας υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικό θέαμα.

Ως εταιρεία, δε θελήσαμε ποτέ να μονοπωλήσουμε το τηλεοπτικό περιεχόμενο με σκοπό να πλήξουμε τον ανταγωνισμό ή να επιδοτήσουμε Τηλεπικοινωνιακές ή άλλες υπηρεσίες, χαρακτηριστικές πρακτικές του ανταγωνισμού . Θεωρούμε ότι ο υγιής και ισότιμος ανταγωνισμός αποβαίνει πάντοτε προς όφελος του συνδρομητή.

Η PrimeTel ήταν και είναι πάντα ανοικτή σε συνεργασίες με άλλες πλατφόρμες και για χρόνια τώρα προσπαθεί να συνεργαστεί με τη CYTA και την LTV, χωρίς καμία ουσιαστική ανταπόκριση. Σαν εταιρεία είμαστε ανοικτοί σε κάθε εμπορική συνεργασία με άλλες πλατφόρμες με σκοπό να προσφέρεται ολόκληρο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο με μία συνδρομή σε προσιτή τιμή.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΚΟΠ για να πετύχει την ενοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου ούτως ώστε να προσφέρεται στην ολότητά του, σε όλους τους καταναλωτές, χωρίς διακρίσεις και με μία συνδρομή σε προσιτή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει η PrimeTel κάντε κλικ στο http://primetel.com.cy/tv ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.