Home ΚΥΠΡΟΣ Προσπάθεια από PrimeTel και για Ανόρθωση!

Προσπάθεια από PrimeTel και για Ανόρθωση!


Το τηλεοπτικό σκηνικό, όσον αφορά στην Ανόρθωση, παραμένει θολό και αβέβαιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες σύμφωνα με το«Goal» όμως, αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου έχουν καταθέσει πρόταση στην LTV για να χαρίσουν στο συνδρομητικό κανάλι ένα πολύ μεγάλο ποσό και να υπογράψουν τη λύση της συνεργασίας τους δυο χρόνια νωρίτερα.

Το ποσό που οφείλει η LTV στην Ανόρθωση, μαζί με τις καθυστερήσεις, είναι 750.000 ευρώ. Η πρόταση της «Κυρίας» είναι να χαρίσει στην LTV μισό εκατομμύριο ευρώ και να επέλθει η λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Στόχος της Ανόρθωσης δεν είναι να τραβήξει το σχοινί αλλά να βρει μια όσο πιο ανώδυνη λύση γίνεται. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει μεριμνήσει και για την επόμενη μέρα και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Primetel.

Η τελευταία, τη δεδομένη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να «κερδίσει» την Ανόρθωση, εάν και εφόσον η LTV αποδεχθεί την πρόταση που της έγινε. Από πλευράς Ανόρθωσης πάντως, δεν εκφράζεται εμπιστοσύνη προς την LTV, καθώς η οικονομική της κατάσταση είναι τέτοια που οι «κυανόλευκοι» φοβούνται ότι θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα εάν συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Goal», η πρόταση της Primetel αγγίζει το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή για τη διετία 2014-16 η Ανόρθωση να βάλει στο ταμείο της 2,6 εκατομμύρια, την ίδια ώρα που με την LTV το συμβόλαιο προνοεί 800.000 ευρώ περίπου ετησίως. Τεράστια η διαφορά, που δεν δίνει άλλη επιλογή στον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Cytavision για να «κερδίσει» την Ανόρθωση.

Σήμερα θα γίνει συνάντηση μεταξύ παραγόντων της Ανόρθωσης και της Cytavision. Θα γίνουν συζητήσεις, επίσημα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Cytavision έκανε μια ανεπίσημη κρούση προς την πλευρά της Ανόρθωσης προσφέροντας ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατομμύριο ετησίως. Όσα δηλαδή θα παίρνει η «Κυρία» από την ΚΟΠ, από το συμβόλαιο που υπέγραψε για την τριετία 2016-19. Το ποσό αυτό δεν συγκρίνεται με αυτό της Primetel, καθώς μιλάμε για 400 χιλιάρικα παραπάνω.

Το θέμα που «καίει» τώρα τη διοίκηση Πουλλαΐδη είναι να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο που έχει με την LTV ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Primetel, που είναι το μεγάλο φαβορί.

Πηγή: Goal News