Home ΚΥΠΡΟΣ Στην Κοράκου για προετοιμασία ο Ερμής

Στην Κοράκου για προετοιμασία ο Ερμής

geo_0204


Στην Κοράκου θα δώσει συνέχεια της προετοιμασίας του ο Ερμής Αραδίππου, που αναχωρεί αύριο για την ορεινή περιοχή. Σε μια εβδομάδα θα δώσει μάλιστα φιλικό με τον Εργοτέλη στην Κακοπετρία, ενώ με την επιστροφή του στη Λάρνακα θα αντιμετωπίσει ΑΕΛ και Οθέλλο. Η ανακοίνωση των φτεροπόδαρων:

Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί αύριο στις 11:00 το πρωί για την Κοράκου όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:
Μάρτιν Μπογκατίνοφ, Άθως Χρυσοστόμου, Στυλιανός Κωνσταντίνου, Τσίνα, Ντάνιελ Άντο, Ντε Πίνα, Γιώργος Κατσιατής, Νικόλας Αλεξίου, Μάρκο Ταγκμπατζουμί, Κωνσταντίνος Σαμάρας, Ντράγκαν Ζάρκοβιτς, Παουλίνιο, Λουίς Μοράν, Μαθιού Μπέμπα, Μαρτίνος Χριστοφή, Μιρσέα Αξέντε, Χακίμ Αράμπα, Ανδρέας Παπαθανασίου, Στέλιος Δημητρίου, Γιώργος Τόφας, Ντούγκλας Πάκερ, Γιάννης Ταραλίδης, Γκιόργκι Ιλουρίτζε, Αναστάσης Δημητρίου και Τιμόθεος Κοσμά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο υπό δοκιμήν Ντέρεκ Ασαμόα και ακολούθως θα αποφασιστεί εάν θα αποκτηθεί.

Αντίθετα δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ιβάν Γκόμες και Παντελής Πίτσιλλος. Ο πρώτος θα παραχωρηθεί σε ομάδα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Επόμενοι φιλικοί αγώνες
Ερμής Αραδίππου-Εργοτέλης 18 Ιουλίου στην Κακοπετριά
Ερμής Αραδίππου-ΑΕΛ 23 Ιουλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Ερμής Αραδίππου-Οθέλλος 26 Ιουλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»