Home ΚΥΠΡΟΣ Προτάσεις στον Ιμπραΐμι

Προτάσεις στον Ιμπραΐμι

pod-ermis-omo-a-10


Ομάδες κατέθεσαν πρόταση στον Ιμπραΐμι κι αυτός είναι ο λόγος που ο Σκοπιανός βρέθηκε εκτός επιλογών του Οκκά. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απασχολήσει το πράσινο ρεπορτάζ.

Ο Ερμής ξεκαθαρίζει για τα δημοσιεύματα:

«Λόγω του ότι σε κάποιες ιστοσελίδες υπάρχουν άστοχα δημοσιεύματα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε επίσημα την θέση του Ερμή.

Στον Ερμή υπάρχει προπονητής στο παρών στάδιο και είναι ο Γιαννος Οκκάς. Υπήρχαν πολλές προτάσεις από προπονητές πριν την πρόσληψη του Οκκα εμείς πήραμε τον Οκκα να τελειώσει τη χρονιά και μετά θα δούμε τη θα κάνουμε, στο παρών στάδιο έχουμε τον προπονητή μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν.

Όσο αφορά τα δημοσιεύματα για της μεταγραφές, στον Ερμή υπάρχει το αρμόδιο team του προέδρου και δεν έχει εγκριθεί κάτι τέτοιο. Αν ξέρουν αυτοί που το είπαν κάτι περισσότερο ας μας το πουν και μας να το μάθουμε .

Όσο αφορά τα δημοσιεύματα για τον Ιμπραίμι κάποιες ομάδες, τις οποίες δεν θα αναφέρουμε στο παρών στάδιο ποιες είναι, έχουν κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή πριν από τον μεταξύ μας αγώνα. Γι αυτό ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός ομάδας και θα προπονείται μόνος του μέχρι να αποδεσμευτεί.

Με την ΑΕΛ τους ενημερώσαμε ότι πλησίαζε η ημέρα καταβολής του υπόλοιπου συμφωνηθέντος ποσού όσο αφορά την πώληση του Μάρκου Ταχπατζουμή.

Εάν κι εφόσον λυθεί το οικονομικό θέμα εμείς δεν έχουμε οποιοδήποτε άλλον πρόβλημα μαζί τους».