Home ΚΥΠΡΟΣ Η Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ… βγάζει τον αριθμό των ομάδων για...

Η Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ… βγάζει τον αριθμό των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα

kopsyne


Σήμερα θα μάθουμε επίσημα το αριθμό των ομάδων για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, στην άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ. Τα “μικρά” σωματεία έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων στην 1η κατηγορία και μάλλον το πέτυχαν, με την επίσημη ενημέρωση να γίνετε απόψε.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ για τη σημερινή Άτυπη Γενική Συνέλευση:

Πραγματοποιείται σήμερα στις 17:30 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ με θέμα τον αριθμό των ομάδων στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η σημερινή Συνέλευση αποτελεί συνέχεια προηγούμενης Συνέλευσης που έγινε στις 3 Μαρτίου, στην οποία συζητήθηκε επίσης το θέμα του αριθμού των ομάδων στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η Συνέλευση της 3ης Μαρτίου ήταν  Έκτακτη Καταστατική και πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα δέκα Σωματείων, μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Σε εκείνη τη Συνέλευση αποφασίστηκε η σύσταση οκταμελούς επιτροπής η οποία σε συνεδρία της στις 10 Μαρτίου ασχολήθηκε επίσης με το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία.

Η οκταμελής επιτροπή αποτελείτο από εκπροσώπους του Απόλλωνα, το ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, της Νέας  Σαλαμίνας, του Εθνικού Άχνας και τον Εκπρόσωπο της Β’ Κατηγορίας κ. Γιώργο Χατζημαθθαίου.

Σύσκεψη για το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία πραγματοποιήθηκε και στις 17 Μαρτίου στην παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων Αγίας Νάπας, Δόξας Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, Εθνικού Άχνας, Νέα Σαλαμίνας, Οθέλλου Αθηαίνου, Άρη, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Πάφου FC καθώς των εκπροσώπων της Β’ Κατηγορίας στη Γενική Συνέλευση Γιώργου Χατζηματθαίου και Μαρίνου Στέκα.