Home ΚΥΠΡΟΣ Την Παρασκευή οι ευρωπαϊκές κληρώσεις

Την Παρασκευή οι ευρωπαϊκές κληρώσεις

uefa-draw


Την Παρασκευή, 7 Αυγούστου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των play-off του Champions League. Η κλήρωση θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας και από αυτήν, θα προκύψει ο αντίπαλος του Αποελ, ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης.

Στη φάση αυτή θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, δέκα Πρωταθλήτριες και 10 από το γκρουπ των μη Πρωταθλητών. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνει στις 18/19 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 25/26 του μήνα.

Την ερχόμενη Παρασκευή επίσης, στις 14:00, θα γίνει η κλήρωση των play-off του Europa League. Στη φάση αυτή θα συμμετάσχουν 44 ομάδες, 29 που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και οι 15 που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης θα καθοριστούν μετά τους επαναληπτικούς της Πέμπτης, ανάλογα με το ποιες ομάδες θα προκριθούν. ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλων και ΑΕΚ είναι οι Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με την ευχή, να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

cfa