Home ΚΥΠΡΟΣ Η μπύρα ΚΕΟ νέος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Η μπύρα ΚΕΟ νέος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Μπύρα ΚΕΟ: Υπερήφανος Χορηγός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Η ενημέρωση της ομοσπονδίας για τη συμφωνία:


Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, η μπύρα ΚΕΟ ανακοίνωσε την χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κύπρου.

Η κατ’ εξοχήν κυπριακή μπύρα συνδέει το όνομα της με την Εθνική Ανδρών θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την εξαιρετική προσπάθεια και πορεία της ομάδας που διανύει τα τελευταία χρόνια και εν’ όψη των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας του φίλαθλου κοινού γύρω από την ομάδα που ενώνει όλη την Κύπρο.

Η μπύρα ΚΕΟ βρίσκεται πάντα δίπλα στον αθλητισμό και σε όλες εκείνες τις μορφές του που τιμούν την πατρίδα μας στο εξωτερικό ως μια οντότητα που διαχρονικά πορεύεται με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθε». Για αυτό το λόγο η μπύρα ΚΕΟ προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων φιλάθλων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Από σήμερα λοιπόν είμαστε όλοι «Πάντα Παρέα με την Εθνική».

Εκ μέρους της εταιρείας ΚΕΟ μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Χαραλάμπος Παναγιώτου ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ ανάμεσα σε φίλους που μας ενώνουν δύο κοινές αγάπες. Η αγάπη για τη χώρα μας και η αγάπη το «ευ αγωνίσζεσθαι».

Είναι με περισσή χαρά και προθυμία που η Εταιρεία ΚΕΟ δράττεται της ευκαιρίας να χορηγήσει το υπέρτατο των αθλημάτων στην υπέρτατή του εκπροσώπηση. Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κύπρου δίνει μάχες στο διεθνή στίβο όχι για ατομικά αλλά για συλλογικά και εξ ονόματος της πατρίδας μας συμφέροντα.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε ότι οι οικονομικές ανάγκες του εθνικού μας συγκροτήματος είναι μεγάλες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Η Εταιρεία ΚΕΟ, μία από τις παλαιότερες βιομηχανίες του τόπου μας βρίσκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει η Εθνική μας. Η απόφασή μας ήταν εύκολη και γρήγορη. Τι άλλο μπορούσε να εκφράσει καλύτερα το χαρακτήρα και την παράδοση της Εταιρείας μας από την Εθνική μας ομάδα; Είναι δύο έννοιες που πάνε χέρι-χέρι. Είναι γνωστή η συνεισφορά της ΚΕΟ, από ιδρύσεώς της το 1927, στους αγώνες της Κύπρου για επιβίωση και απελευθέρωση.

Χιλιάδες κύπριοι έζησαν οι ίδιοι και τα παιδιά τους από τις δραστηριότητες της ΚΕΟ είτε σαν υπάλληλοι, είτε σαν αμπελουργοί, είτε σαν γεωργοί, είτε σαν συνεργάτες. Αυτή τη σχέση μεταξύ της ΚΕΟ και της Κύπρου συνεχίζουμε σήμερα μέσω της χορηγίας της Εθνική μας ομάδας η οποία εκπροσωπεί και εκφράζει τα αισθήματα και την ελπίδα όλων των Κυπρίων μακριά από κομματικά, φυλετικά και άλλα συμφέροντα.

Η επωνυμία ΚΕΟ είναι γνωστή στον Ευρωπαϊκό χώρο λόγω του τουρισμού και των εξαγωγών που κάνουμε. Έρευνες δείχνουν ότι οι τουρίστες φεύγοντας από την Κύπρο παίρνουν μαζί τους διάφορες αναμνήσεις, μία εξ’ αυτών και η γεύση της μπύρας ΚΕΟ. Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί ξένοι φίλαθλοι θα αναγνωρίζουν το σήμα της ΚΕΟ και ότι όλοι μαζί, Κύπριοι και ξένοι, απολαμβάνοντας μία παγωμένη μπύρα ΚΕΟ, με αθλητικό και φιλικό πνεύμα, θα απολαβαίνουν τους αγώνες των εθνικών μας ομάδων επιδεικνύοντας το πραγματικό πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός.

Θέλω να ευχηθώ στην Εθνική μας ομάδα, καλές επιτυχίες στους αγώνες που θα δώσει, να αγωνιστεί δίκαια και με όλες της τις δυνάμεις. Οι παίκτες μας να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό και όλη τους τη ψυχή και αφού το πράξουν, να ξέρουν ότι ασχέτως του αποτελέσματος, για μας θα είναι οι «ήρωες» μας.

Ως εταιρεία ΚΕΟ, πέραν της οικονομικής στήριξης, θα φροντίσουμε να μεταδώσουμε το πνεύμα αυτό στους καταναλωτές μας, να τους φέρουμε στα γήπεδα, να τους παρακινήσουμε το ενδιαφέρον για τους αγώνες και να μετατρέψουμε τους αγώνες του ποδοσφαίρου σε ένα πάρτι χαράς και αθλητοπρέπειας».

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στο χαιρετισμό του για την ανακοίνωση της χορηγίας ανέφερε:

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε σήμερα την ΚΕΟ στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας σαν χορηγό.

Αισθανόμαστε περήφανοι που μια αμιγώς Κυπριακή εταιρεία, από τις παλαιότερες στην Κύπρο, ιδρύθηκε το 1927, συνδέει το όνομα της με την Εθνική του ποδοσφαίρου μας και με την ΚΟΠ. Είμαστε ακόμη πιο περήφανοι γιατί η ΚΕΟ είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός εργοδότης στο νησί μας αλλά επίσης και η μεγαλύτερη εταιρεία ποτών.

Σαν αποτέλεσμα τούτου ο γάμος μεταξύ της ΚΕΟ και της Εθνικής ήταν μια απόλυτη φυσιολογική έννοια. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τα όσα θα μπορούσε να μας προσφέρει ο χορηγός μας αλλά και η ΚΕΟ να εκμεταλλευτεί τα όσα εμείς μπορούμε να της προσφέρουμε.

Είναι γεγονός ότι σιγά σιγά η Εθνική μας χτίζει και όνομα και οντότητα και κερκίδα. Η προηγούμενη διοργάνωση μας έδωσε, αν μη την πρόκριση στα μπαράζ, την ελπίδα ότι έχουμε και φιλάθλους και κόσμο που μας στηρίζει.

Ελπίζουμε να κτίσουμε πάνω σε τούτη την προοπτική. Αυτή θα είναι σίγουρα και η προσπάθεια μας προς όφελος και της ίδιας της Εθνικής μας αλλά και του χορηγού μας. Η αποφασιστικότητα της ΚΕΟ να συνδέσει το όνομα της μαζί μας, μας δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση και αισιοδοξία ότι οι στόχοι μας για την Εθνική είναι εφικτοί δεδομένης και της δουλειάς που θα γίνει και από την ΚΟΠ.

Είμαστε βέβαιοι ότι το ποδόσφαιρο γενικά μπορεί να αποφέρει πολλά σε επίδοξους χορηγούς, είτε προς την Εθνική, είτε προς τα σωματεία μας. Καλούμε όσους θα ήθελαν να συνδέσουν το όνομα τους με τούτη την προοπτική, να το πράξουν. Η CYTA και η ΚΕΟ το έπραξαν και τους ευχαριστούμε. Σε δύσκολους καιρούς η επιλογή για διαφήμιση και χορηγία γίνεται πάντα με γνώμονα την μεγιστοποίηση του οφέλους. Και το ποδόσφαιρο είναι ο τομέας που μπορεί να αποδώσει τα ζητούμενα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΚΕΟ γιατί επέλεξαν να χορηγήσουν την Εθνική μας σε μία περίοδο αναβάθμισης της ομάδας μας με στόχο να μας κάνει περήφανους με τις εμφανίσεις της φιλοδοξώντας να πετύχουμε την διάκριση που όλοι αναμένουμε. Για να επιτευχθεί ο στόχος εκτός από τη σκληρή δουλειά από μέρους της Ομοσπονδίας, του προπονητή και των παικτών χρειαζόμαστε το σταθερό αγκάλιασμα της Εθνικής μας από το κοινό. Χαιρόμαστε που σε αυτή την πορεία θα έχουμε συνοδοιπόρο την ΚΕΟ στην προσπάθεια να υλοποιήσουμε το όραμα μας για ην Εθνική μας.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία στην εταιρεία σας με την ελπίδα πως θα φέρετε και καλή τύχη στην Εθνική μας».

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου από πλευράς της Εθνικής μας παραβρέθηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Μάριος Νικολάου, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Δημήτρης Χριστοφή και Νέστωρας Μυτίδης. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η ΚΟΠ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας πρόσφερε στην εταιρεία ΚΕΟ φανέλες της Εθνικής μας ομάδας με τους συμβολικούς αριθμούς 2 (διάρκεια συμφωνίας) και 18 (προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018).