Home TOP NEWS Β’ Όμιλος: Βυθίστηκε περισσότερο η Άχνα

Β’ Όμιλος: Βυθίστηκε περισσότερο η Άχνα

axna-doxa


Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο Β’ όμιλο του Πρωταθλήματος, με μεγάλο χαμένο τον Εθνικό Άχνας, που πλέον βρίσκεται στον πάτο και στο -7 από την επόμενη ομάδα που είναι η Πάφος FC.

Στους 33 βαθμούς ισοβαθμούν Άρης, Δόξα και Ερμής, ενώ πρώτη στον όμιλο διαβάθμισης είναι η ΑΕΛ με 38 βαθμούς.

doxa

Η ομάδα της Άχνας ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από τη Δόξα, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο με ανατροπή στο σκορ. Ο Ατάντα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 5ο λεπτό, όμως με δύο γκολ του Λεονάρντο στο 34ο και 38ο λεπτό η Δόξα πήρε τη νίκη. Στην τελευταία θέση του ομίλου με 24 βαθμούς έμεινε η Άχνα, ενώ η Δόξα ισοβαθμεί με τον Άρη και τον Ερμή έχοντας 33 βαθμούς.

ermis

Ο Ερμής με χρυσό σκόρερ τον Ντίξον κέρδισε 1-0 την Πάφο στην έδρα του και ανέβηκε στους 33 βαθμούς. Στο 32ο λεπτό άνοιξαν το σκορ οι “φτεροπόδαροι” και τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Τρίτη σερί νίκη στη Β’ φάση για τον Ερμή, που πλέον έχει 33 βαθμούς, ενώ η Πάφος έπεσε στην προτελευταία θέση με 31 βαθμούς.

ael-aris

Τέσσερα τέρματα επιτεύχθηκαν στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη. Οι “κίτρινοι” και τυπικά γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, έχοντας σκόρερ τους Αγκάνοβιτς και Πιέζ σε 12ο και 15ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Άρης μείωσε σε 2-1 με τον Μπονιφέις στο 35ο λεπτό και ο Μαραγκουδάκης στο 55ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Εθνικός Άχνας-Δόξα 1-2
Ερμής-Πάφος FC 1-0
ΑΕΛ-Άρης 2-2