Home ΚΥΠΡΟΣ Για ακόμη δύο χρόνια στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Άλβες

Για ακόμη δύο χρόνια στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Άλβες

AG30-omonoia-aek-alves-florescu (119)


Στην ΑΕΚ μέχρι το Μάιο του 2018 θα παραμείνει ο Αντρέ Άλβες, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λάρνακας. Πιο κάτω η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του μετά την επέκταση της συνεργασίας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον Αndre Alves για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2018. Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον Βραζιλιάνο επιθετικό κάθε επιτυχία».

Οι δηλώσεις του: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να βοηθήσω να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία την νέα σεζόν. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, το τεχνικό επιτελείο και γενικά όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η οικογένεια μου νιώθει υπέροχα στην Κύπρο και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Ανυπομονώ και εγώ να αρχίσει η σεζόν, να αγωνιστούμε στο νέο μας γήπεδο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους το γεγονός ότι θα έχουμε μία τέτοια έδρα».