Home TOP NEWS Όγδοη σερί νίκη για ΑΕΚ, “3άρα” η ΑΕΛ – Νέα γκέλα η...

Όγδοη σερί νίκη για ΑΕΚ, “3άρα” η ΑΕΛ – Νέα γκέλα η Ανόρθωση, ισοφάρισε στο 90’+3′ ο Ερμής

aek


Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα CYTA ΑΕΚ και ΑΕΛ. Η πρώτη επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΖ με 5-3, ενώ η δεύτερη βγήκε νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, επικρατώντας ως τυπικά φιλοξενούμενη με 3-0. Νέα γκέλα για την Ανόρθωση, που εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Ερμή στο “Παπαδόπουλος”, αν και ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Μάλιστα η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς.

Όγδοη σερί νίκη με “5άρα” επί της ΑΕΖ πέτυχε η ΑΕΚ
Την όγδοη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα Cyta πέτυχε η ΑΕΚ. Σε αγώνα που έγινε στο Παφιακό Στάδιο, νίκησε με 5-2 την ΑΕΖ και ανέβηκε στους 24 βαθμούς, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στους 6 βαθμούς παρέμεινε η ΑΕΖ.

Ο Αντρέ Άλβες στο 14ο λεπτό και ο Ιβάν Τρισκόφσκι ένα λεπτό αργότερα πέτυχαν τα δύο πρώτα τέρματα της ΑΕΚ με το 0-2 να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άλβες στο 49΄ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ για να σκοράρει ξανά και ο Τρισκόφσκι στο 55′ ανεβάζοντας το σκορ στο 0-4. Ο μόνιμος σκόρερ της ΑΕΖ και πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Κωνσταντίνος Πάγκαλος μείωσε σε 1-4 στο 62′ φτάνοντας τα 7 τέρματα στη διοργάνωση. Ο Σάσι στο 85′ μείωσε σε 2-4 για την ΑΕΖ για να διαμορφώσει το τελικό 2-5 ο Ακοράν στο 88ο λεπτό.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στην Πάφο:

ael

Άλλη μια νίκη για την ΑΕΛ, που κέρδισε 3-0 τον Άρη. Η ΑΕΛ παραμένει αήττητη και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ο Λαφράνς στο 45′, ο Σοάρες στο 83′ και ο Σαβανέ στο 90′ πέτυχαν τα τέρματα της ΑΕΛ που έφτασε τους 20 βαθμούς, αφήνοντας τον Άρη στους τέσσερις βαθμούς, χωρίς να έχει ακόμη να καταφέρει να πετύχει νίκη.

Τα στιγμιότυπα του τοπικού ντέρμπι:

ano-ermis

Η Ανόρθωση προηγήθηκε με 2-0 του Ερμή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, αφού στο τέλος ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ο Γκονσάλβες στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην “κυρία”, που τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Καμπρέρα. Οι “φτεροπόδαροι” δεν τα παράτησαν όμως και με πέναλτι του Άλμπα στο 71ο λεπτό μείωσαν σε 2-1, για να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντα Σίλβα.

Δείτε πως εξελίχθηκε ο αγώνας: