Home TOP NEWS Πρόκριση για Ανόρθωση, ΑΕΚ, Δόξα, Άρη, ΑΕΖ και Καρμιώτισσα

Πρόκριση για Ανόρθωση, ΑΕΚ, Δόξα, Άρη, ΑΕΖ και Καρμιώτισσα

aradippou-aek (2)


Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκαν Ανόρθωση, Δόξα, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΖ και Καρμιώτισσα. Οι τέσσερις τελευταίες πέρασαν σχετικά εύκολα, κερδίζοντας στις αναμετρήσεις τους κόντρα σε αντιπάλους που αγωνίζονται ένα επίπεδο πιο κάτω. Στην κόντρα δύο ομάδων πρώτης κατηγορίας, η Δόξα επικράτησε του Ερμή. Δύσκολα έβαλε στην Ανόρθωση ο Οθέλλος όμως η Κυρία πήγε στην παράταση το εισιτήριο.

Στη Λεμεσό ο Άρης χρειάστηκε 35 λεπτά να ανοίξει το σκορ, όμως όταν αυτό έγινε ακολούθησε “6άρα” επί του Ακρίτα Χλώρακας. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ονίλο και Γκονζάλες, ενώ από ένα οι Ματσάκης και Μάρτινς.

Προβάδισμα στο 16΄πήρε στο “Τάσος Μάρκου” η ΑΕΖ, όμως δύο λεπτά αργότερα η ΕΝΠ ισοφάρισε και μέχρι το 21′ βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα του Ζακακίου ισοφάρισε και στην επανάληψη σημείωσε δύο γρήγορα γκολ.

Με τον Πάντο να πετυχαίνει δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι στο 19′ και το δεύτερο στο 69′, ενώ ενδιάμεσα χρίστηκε σκόρερ ο Παπαδόπουλλος, η Καρμιώτισσα επικράτησε της Αγίας Νάπας, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Η Δόξα νίκησε τον Ερμή με 3-2, στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση αυτής της φάσης. Η ομάδα της Κατωκοπιάς προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Κάστρο (3′) και Ρίβας (38′). Ο Ερμής μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Μαρτίνιουκ (42′) όμως στην επανάληψη η Δόξα έκανε το 3-1 με πέναλτι του Περάλτα (49′). Ο Ερμής απλά κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα με τον Ντα Σίλβα (78′)

Η ΑΕΚ Λάρνακας πέρασε όπως αναμενόταν εύκολα το εμπόδιο της Ομόνοιας Αραδίππου. Το 3-0 σημειώθηκε μετά από γκολ των Μπόλιεβιτς (33′), Κωνσταντίνου (60′) και Άλβες (π 87′).

Η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε όμως τελικά τα κατάφερε στην παράταση κόντρα στον Οθέλλο. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε στο 79′ με τον Καμπρέρα και ο Τζάμας στο 61′ ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και από αυτογκόλ του Καστάνα κρίθηκε η πρόκριση στο 93′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων:
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Αγία Νάπα 3-1
ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΖ 2-4
Άρης – Ακρίτας Χλώρακας 6-0
Ομόνοια Αραδίππου – ΑΕΚ 0-3
Δόξα Κατωκοπιάς – Ερμής Αραδίππου 3-2
Ανόρθωση – Οθέλλος Αθηαίνου 2-1