Home ΚΥΠΡΟΣ Γνώρισε την Ομάδα του Stoiximan.gr από κοντά και μπες στην κλήρωση για...

Γνώρισε την Ομάδα του Stoiximan.gr από κοντά και μπες στην κλήρωση για πλούσια δώρα!

 


Η ομάδα του Stoiximan.gr , σε συνέχεια των προωθητικών ενεργειών της, βρέθηκε το Σάββατο 11/2/2017 το απόγευμα στα Λατσιά και συγκεκριμένα στις καφετέριες Le Carre και Coffeebrands . Εκεί, οι ποδοσφαιρόφιλοι γνώρισαν από κοντά την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, περιηγήθηκαν στη σελίδα του Stoiximan.gr και ενημερώθηκαν για τις ασυναγώνιστες επιλογές και αποδόσεις που δίνει!

Επιπλέον, την Κυριακή 12/2/2017, η ομάδα του Stoiximan.gr παραβρέθηκε στο Τσίρειο Στάδιο, και συγκεκριμένα στον αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο σύγχρονο περιβάλλον του Stoiximan.gr , να εγγραφούν και να μπουν σε κλήρωση για εισιτήρια και συλλεκτικά δώρα της αγαπημένης τους ομάδας!

Η ομάδα του Stoiximan θα συνεχίσει τις προωθητικές της ενέργειες παγκυπρίως, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι και την επόμενη φορά που θα τους δείτε, ελάτε κοντά τους για να κερδίσετε πλούσια δώρα, bonus εγγραφής στο Stoiximan.gr και εισιτήρια για τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας!