Home ΚΥΠΡΟΣ Οι επόμενες υποχρεώσεις των Κυπρίων διεθνών

Οι επόμενες υποχρεώσεις των Κυπρίων διεθνών

 


Συνάντηση με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό είχαν οι διεθνείς την Πέμπτη και η επόμενη υποχρέωση τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τέλη Αυγούστου. Πιο κάτω η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Δύο επίσημους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στις 31 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου. Στις 31 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (21:45:) και στις 3 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Εσθονία (19:00).

Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες που θα έχει την ευθύνη της Εθνικής μας ο Ραν Μπεν Σιμόν και ασφαλώς η παρουσία νέου προπονητή, δίνει επιπλέον κίνητρα σε όλους. Ήδη ο νέος προπονητής έχει πιάσει δουλειά παρακολουθώντας αγώνες και πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές ενώ χθες τους ανέλυσε για πρώτη φορά τη φιλοσοφία του και τον τρόπο δουλειάς του, στην πρώτη του συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Με επτά βαθμούς απολογισμό στις πρώτες έξι αγωνιστικές του ομίλου, η Κύπρος θα προσπαθήσει για τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο, παρά το βαθμό δυσκολίας των αγώνων. Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 τον Οκτώβριο με εντός έδρας αγώνα με την Ελλάδα (7 Οκτωβρίου) και εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο (10 Οκτωβρίου).

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28 Αυγούστου το απόγευμα στο ΓΣΠ. Θα είναι η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραν Μπεν Σιμόν ο οποίος, λίγες μέρες προηγουμένως, θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα περιλαμβάνονται στην πρώτη του κλήση.

Ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία, προπονήσεις θα γίνουν στις 29 και 30 Αυγούστου ενώ η Εθνική μας θα αναχωρήσει για την Εσθονία την 1η Σεπτεμβρίου για τον αγώνα της 3ης Σεπτεμβρίου στο Τάλλιν.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων στην Κύπρο:
Δευτέρα 28 Αυγούστου19:00 προπόνηση στο ΓΣΠ, ανοικτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά.
Τρίτη 29 Αυγούστου20:30 προπόνηση στο ΓΣΠ, κλειστή για τα ΜΜΕ.
Τετάρτη 30 Αυγούστου17:15 Συνέντευξη Τύπου Εθνικής Κύπρου στο ΓΣΠ, 18:00 προπόνηση ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.