Home ΚΥΠΡΟΣ Αρχίζουν οι μάχες για το ένα εισιτήριο ανόδου… στα μεγάλα σαλόνια!

Αρχίζουν οι μάχες για το ένα εισιτήριο ανόδου… στα μεγάλα σαλόνια!

 


Στη σέντρα οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας, με το Πρωτάθλημα να ξεκινάει σήμερα και η 1η αγωνιστική να διεξάγεται σε δύο δόσεις. Αναμένεται έντονος ανταγωνισμός, με αρκετές ομάδες να ξεκινούν με στόχο την άνοδο, που όμως μόνο μια θα την πάρει. Φέτος υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως μόνο ένα εισιτήριο υπάρχει για… τα μεγάλα σαλόνια και θα γίνουν μεγάλες μάχες. Διαβάστε πιο κάτω το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ και δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2017-18. Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου σε ένα Πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό. Σημαντικό το γεγονός ότι μόνο μια ομάδα θα ανέλθει στην Α’ Κατηγορία, κάτι που κάνει ακόμη πιο έντονο τον ανταγωνισμό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Άλλη μια καινοτομία του φετινού Πρωταθλήματος είναι η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αγώνων από τη Cytavision μετά από ενέργειες και πρωτοβουλία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε εβδομαδιαία βάση με στόχο, την προώθηση και ανάπτυξη του Πρωταθλήματος αλλά και την αύξηση των εσόδων των Σωματείων. Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά είναι αυτός μεταξύ του Εθνικού Άσσιας και της ΠΑΕΕΚ που θα γίνει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Μακάρειο Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017
19:00 Εθνικός Άσσιας-ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Cytavision Sports 7)

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
16:00 ΑΕΖ-Αγία Νάπα
16:00 Αναγέννηση Δερύνειας-ΘΟΪ Λακατάμιας
16:00 ΑΣΙΛ Λύσης-Οθέλλος Αθηαίνου
16:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών-Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006
16:00 Ομόνοια Αραδίππου-Χαλκάνορας Ιδαλίου
16:00 Διγενής Ορόκλινης-ΕΝΠ