Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής

 


Σε κανονικούς ρυθμούς πλέον το Πρωτάθλημα, που συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις. Στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ντέρμπι, αλλά και αρκετές αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον. Η δράση ξεκινάει το Σάββατο από το “Δασάκι”, με τον Εθνικό Άχνας να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο βράδυ στην Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ κοντράρεται με την τοπική ομάδα και στο “ΑΕΚ Αρένα” οι Λαρνακείς υποδέχονται την ΑΕΛ.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν δύο ματς χωρίς φαβορί και αουτσάιντερ, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν πρώτιστο στόχο να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στο Μακάρειο η Δόξα φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στη Λάρνακα η νεοφώτιστη Αλκή αντιμετωπίζει τον Άρη.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με δύο μεγάλες αναμετρήσεις. Στο ΓΣΠ είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι μεταξύ του Αποέλ και της Ανόρθωσης, με την ομάδα της Λευκωσίας να προέρχεται από Ευρωπαϊκό αγώνα και τη “Κυρία” να… κατεβαίνει ως πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα στη Λεμεσό ο Απόλλωνας υποδέχεται ως φαβορί τον Ερμή, όμως οι “φτεροπόδαροι” πάντα κρύβουν παγίδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα CYTA:

Σάββατο 16/09/2017
18:00 Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 7)
19:00 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 2)
20:00 ΑΕΚ-ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 17/09/2017
18:00 Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 2)
19:00 Αλκή-Άρης (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 18/09/2017
19:00 Αποέλ-Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)
19:00 Απόλλωνας-Ερμής (Primetel)