Home TOP NEWS Δοκιμάζεται απόψε η Εθνική μας στο «Αστάνα Αρένα»

Δοκιμάζεται απόψε η Εθνική μας στο «Αστάνα Αρένα»


Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Καζακστάν δίνει σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αστάνα Αρένα, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Στόχος της Κύπρου στο σημερινό αγώνα είναι η νίκη η οποία θα την ανεβάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 9ου ομίλου. Ασφαλώς η επίτευξη αυτού του στόχου δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως, ούτε και ακατόρθωτη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με προπόνηση στο Αστάνα Αρένα που θα φιλοξενήσει το σημερινό αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβρη στο ΓΣΠ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος 1-1. Το Καζακστάν στην έδρα του σε αυτή τη διοργάνωση έχει νικήσει με 3-0 την Σκωτία και με 4-0 το Σαν Μαρίνο ενώ έχασε με 4-0 από τη Ρωσία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Άγγλος Craig Pawson.

Η βαθμολογία στον ένατο όμιλο μετά από έξι αγώνες:

1.Βέλγιο 18
2.Ρωσία 15
3.Καζακστάν 7
4.Κύπρος 7
5.Σκωτία 6
6.Σαν Μαρίνο 0

Στην αποστολή της Εθνικής μας για τον αγώνα στο Καζακστάν βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδoσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ματία Σπόλιαριτς, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ρενάτο Μαρκάσα, Γιώργος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Ιωάννης Κωστή, Γιώργος Οικονομίδης, Ιωάννης Κούσουλος, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Άντονι Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Ανδρέας Καρώ.

Αμέσως μετά τον αγώνα, η αποστολή της Εθνικής μας θα ταξιδέψει για την Κύπρο και από την Παρασκευή το απόγευμα θα αρχίσει η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Ρωσία στο ΓΣΠ (19:00).

H OMONOIA ευχήθηκε μέσω ανάρτησης της καλή επιτυχία στην ομάδα μας…