Home ΚΥΠΡΟΣ Άντρος Κουλουμπρής: «Χειρότερο αν προέρχεται από το ποδόσφαιρο»

Άντρος Κουλουμπρής: «Χειρότερο αν προέρχεται από το ποδόσφαιρο»


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπρίων προπονητών Άντρος Κουλουμπρής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το άσχημο συμβάν με την βομβιστική επίθεση κατά του προπονητή τη Εθνικής παίδων Αντριέν Χατζηαλεξάνδορυ.

«Είναι στιγμές που ο Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών ποδοσφαίρου προβληματίζεται. Το να φτάνουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες δεν μας τιμούν σαν ευρύτερη κοινωνία και πλήττουν το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου μας. Γνωρίζοντας προσωπικά τον Αντριέν, είναι ένας προπονητής που εργάζεται και ζει από το ποδόσφαιρο, οικογενειάρχης, δεν έχει δώσει δικαιώματα, δεν ακούστηκε οτιδήποτε στην μέχρι τώρα διαδρομή του. Σίγουρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν το συντομότερο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Δεν θέλω να πιστεύω ότι η εγκληματική ενέργεια αυτή να έρχεται μέσα από το ποδόσφαιρο».

Θα είναι χειρότερο αν αποδειχθεί ότι όλο αυτό έρχεται μέσα από το ποδόσφαιρο: «Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες πλήττουν σε μεγάλο βαθμό τον χώρο και είναι ότι χειρότερο. Λέμε ότι ο αθλητισμός διαπαιδαγωγεί και έρχεται τώρα αυτό το πράγμα. Εμείς σαν σύνδεσμος συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο, έχω καθημερινή επαφή μαζί του. Με όποιο τρόπο μπορούμε θα τον βοηθήσουμε ψυχολογικά. Είναι πολύ απογοητευμένος και πολύ πικραμένος. Θα ζητήσουμε μια συνάντηση με τον αρχηγό της αστυνομίας και εκεί θα παραθέσουμε κάποιες απόψεις. Πιστεύουμε ότι όλες οι αρμόδιες αρχές θα ενσκήψουν σε αυτό και το συντομότερο να βρεθεί ο ένοχος και να σταλεί ενώπιον της δικαιοσύνης».

Πηγή: sport-fm.com.cy