Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Από τον Σεραφείμ ως τον Κρίστιανσεν

Λίμπερο: Από τον Σεραφείμ ως τον Κρίστιανσεν

AG35-aek-omonoia (70)


Γράφει ο Λίμπερο

Μείνε για πάντα Σεραφείμ 1

Ακόμη μια αντίπαλη κερκίδα τραγουδάει ρυθμικά και ειρωνικά για παραμονή του Δώρου Σεραφείμ στην προεδρία του Σωματείου. Βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτή τη θέση και το απολαμβάνουν. Καλές οι προθέσεις σου πρόεδρε όμως όταν ο κόσμος είναι διχασμένος και υπάρχει εμφύλιος στο Σωματείο ο καπετάνιος είναι που φταίει και όχι οι επιβάτες. Κι ας αναγνωρίζω όλα όσα έγιναν στο οικονομικό.

Μείνε για πάντα Σεραφείμ 2

Είναι καιρός να δούμε ψυχρά την ανάγκη για αλλαγή, να αφήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναπνεύσει από τις εσωτερικές κόντρες και να ξεκινήσει το κτίσιμο για ένα καλύτερο μέλλον. Καλώς ή κακώς διοίκηση με πολλούς εχθρούς αλλά και πολλούς πολέμιους δεν μπορεί να βρει ηρεμία. Όσες φορές είχαμε ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την ηρεμία, βάζαμε λάδι στη φωτιά.

Προθέσεις για Χριστοφή

Ξεκίνησε στην εντεκάδα ο Δημήτρης Χριστοφή. Λογικά ο κόουτς προσπαθεί να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά για να κρίνει τα επίπεδα ετοιμότητας του ενόψει τελικού. Αγωνιστικά πάντως είναι φανερό πως ο Τζίμης χρειάζεται ακόμη πολλή δρόμο για να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του.

Τι σφυράς ρε;

Αμάν τι πέναλτι έδωσε ο Αναστασίου χθες στο ΓΣΖ. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη σημασία βαθμολογική με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος και χωρίς νεύρα έκανε πάλι την ματσαράγκα του. Δεν ξέρω γιατί προσπάθησε να βάλει την ΑΕΚ στο παιχνίδι αλλά το πέναλτι που σφύριξε ήταν απαράδεχτο.

Για μια επιπλέον ημέρα

ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας σκέφτονται το ενδεχόμενο να ζητήσουν από κοινού αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα από Σάββατο σε Παρασκευή. Σε περίπτωση που το κάνουν τότε η ΚΟΠ αλλά και η Primetel οφείλουν να σεβαστούν και να εγκρίνουν το αίτημα των δύο φιναλίστ για να κερδίσουν μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης πριν τον μεγάλο τελικό.

Έλειπε ο Κρίστιανσεν

Έλειπε από τους πανηγυρισμούς στην «τούρτα» ο Κρίστιανσεν. Λογικά θα είχε να ασχοληθεί με άλλες δουλειές, όπως έκανε και στο πρόσφατο 0-3 στο ΓΣΖ κόντρα στο αποελ όταν οι περισσότεροι νομίζαμε πως είναι προπονητής της ΑΕΚ.