Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Έρχεται και είναι ασυγκράτητος ο λαός

Λίμπερο: Έρχεται και είναι ασυγκράτητος ο λαός

Tsireio2007


Γράφει ο Λίμπερο

Ασυγκράτητος ο λαός

Την ευκαιρία να νιώσει ξανά μαζικά τον πράσινο λαό στις πλάτες του θα έχει αύριο το Τσίρειο στο μεγάλο τελικό. Η θέληση του πράσινου λαού να πανηγυρίσει μέσα στη Λεμεσό είναι ασυγκράτητη. Φέρτε αυτό το τίτλο στον κόσμο σας, δώστε του ευκαιρία να βγει στο δρόμο και να τον βάψει στα πράσινα.

Πρωτοφανή κινητοποίηση

Τα εισιτήρια έγιναν άφαντα από τον πράσινο λαό. Η δίψα για κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από τέσσερα χρόνια είναι κάτι παραπάνω από τεράστια και δεν εκφράζεται με λόγια. Όσοι βρίσκονται κοντά στους τρελούς που θα κατακλείσουν  σήμερα το Τσίρειο αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλος θα είναι ο πανικός στις κερκίδες.

Θα το θυμάστε για χρόνια

Την κατάληξη που θα έχει ο τελικός δεν μπορώ να την προβλέψω, ούτε και θέλω. Ονειρεύομαι όμως τη στιγμή που η δική μας κερκίδα θα σβήσει τον αντίπαλο. Τη στιγμή που το πάθος και η αγωνία θα μεταφραστεί σε βροντερή και ένθερμη παρουσία στην Ανατολική του Τσιρείου. Τη στιγμή που θα δονείται η ατμόσφαιρα στους ρυθμούς μας και θα μας χαζεύουν όλοι.

Όχι μόνο για τον κόσμο

Το άκουσα πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες πως στην ομάδα θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν το τίτλο για τον κόσμο. Σωστό είναι να κερδίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για την ομάδα, για την ένδοξη Ιστορία μας, για την Ιδέα της ίδρυσης και για το μέλλον του Σωματείου.

Προς τους παίκτες

Δεν παίζουν μπάλα τα λόγια, ούτε οι παραδόσεις. Δεν παίζει μπάλα ο κόσμος, ούτε τα λεφτά. Σήμερα είναι η δική σας στιγμή να κερδίσετε μέσα στο γήπεδο τον αντίπαλο και να χαρίσετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα τίτλο. Και για μας, και για σας μα πάνω απ’ όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.