Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Αισιοδοξία ή ξανά εμφύλιος;

Λίμπερο: Αισιοδοξία ή ξανά εμφύλιος;

loris-doros-agis (2)


Γράφει ο Λίμπερο

Εβδομάδα ικανή να επαναφέρει την αισιοδοξία ή τον εμφύλιο στο τριφύλλι, εύχομαι να διαλέξουμε την πρώτη οδό.

Γεμάτη βδομάδα

Η βδομάδα που διανύουμε από χθες αναμένεται γεμάτη από κάθε άποψη. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δύο κεφάλαια είναι ανοικτά και τρέχουν παράλληλα, αυτό του προγραμματισμού αλλά και το διοικητικό. Μέχρι το τέλος της βδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό και στα δύο.

Φέρνει νέα

Η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα από το εξωτερικό θα επαναφέρει την κινητικότητα στο κεφάλαιο προγραμματισμού. Από τις πληροφορίες θα περάσουμε στις ανακοινώσεις και από τις ανακοινώσεις στην ανάλυση των δεδομένων όπως θα εξελίσσονται.

Τακτική Συνεδρία

Συνεδριάζει απόψε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και το μυαλό όλων στρέφεται κυρίως στις προθέσεις των 15. Κάποιοι είναι δεδομένο πως θα επαναδιεκδικήσουν την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών ενώ κάποιοι άλλοι πιθανόν να προκαλέσουν εμφύλιο σε περίπτωση που ανακοινώσουν κάτι τέτοιο. Ας φανούμε μια φορά σοφοί και αποτρέψουμε νέο κύμα «πολέμου» στο Σωματείο.

Ευθέως

Ο Λίμπερο δεν έχει κάτι να κρύψει και το λέει ευθέως. Πιθανή είδηση πως οι «παλιοπροέδροι» συνεχίζουν στην διοίκηση του Σωματείου θεωρώ πως θα προκαλέσει νέο κύμμα αντιπαραθέσεων που το Σωματείο δεν αντέχει αυτή τη στιμγή. Άποψη μου πως οι πρώην πρόεδροι έκλεισαν τον κύκλο προσφοράς τους στο Σωματείο και ήρθε η ώρα να δώσουν την θέση τους σε νέα άτομα με φρέσκιες ιδέες και μυαλά.