Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Γουστάρω Τσίρειο με ΘΥΡΑ9

Λίμπερο: Γουστάρω Τσίρειο με ΘΥΡΑ9

Tsireio2009 (2)


Γράφει ο Λίμπερο

Ότι θέλει το μωρό

Μπορεί να μην κατάκτησε το πρωτάθλημα, μπορεί στα δύο «ραντεβού τίτλου» να έχασε σκόπιμα, μπορεί να μην κατάκτησε ούτε το κύπελλο όμως η μετακίνηση του στο Αποέλ ήταν αρκετή για να δώσει το τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στον Κρίστιανσεν. Ότι θέλει το μωρό της ΚΟΠ παιδιά.

Εισιτήρια στους οργανωμένους 1

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό συνεχίζεται. Τα διαρκείας θα πάρουν όλα την εξασφαλισμένη θέση τους όπως δικαιούνται και θα περισσέψουν άλλα 1000 πάνω κάτω. Δώστε το 1/3 τουλάχιστον στην οργανωμένη μας κερκίδα να καλύψει τα μέλη της και όχι μόνο που θα ταξιδέψουν μαζικά στη Λεμεσό και θα σκίσουν τα λαρύγγια τους για να φωνάξουν συνθήματα και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Εισιτήρια στους οργανωμένους 2

Είναι καιρός να λύσουμε τις διαφορές μας και ενόψει εκλογών στο Σωματείο, η πρώτη κόντρα που πρέπει να λυθεί είναι αυτή μεταξύ διοικούντων και οργανωμένων. Ένα Σωματείο προχωρά μόνο όταν κόσμος και ομάδα είναι ενωμένοι και την πρώτη ευθύνη για αυτό την έχουν οι διοικούντες. Ρωτήστε τουλάχιστον τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο αν θέλουν ή όχι την στήριξη της ΘΥΡΑΣ 9.

Γουστάρω Τσίρειο

Το είπαμε όλοι δεκάδες φορές, τα εισιτήρια δεν φτάνουν για όλους, το γήπεδο δεν είναι αντάξιο ενός μεγάλου τελικού και ο στίβος μπροστά στις κερκίδες δεν το χαρακτηρίζει με ποδοσφαιρικό στάδιο, αλλά το γουστάρω. Το γουστάρω γιατί εκεί μέσα γράψαμε χρυσές σελίδες στην ιστορία μας, εκεί μέσα αποδείξαμε πως έδρα μας είναι και η Λεμεσός, εκεί μέσα στήσαμε δεκάδες πάρτι στην κερκίδα.