Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Καιρός για καταστατικές αλλαγές

Λίμπερο: Καιρός για καταστατικές αλλαγές

kaz-cup-omo-aek-anatoliki-kosmos (236)


Γράφει ο Λίμπερο

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά μπήκε σε φουλ ρυθμούς και οι εξελίξεις τρέχουν. Φάνηκε από τις πρώτες ημέρες μετά τον τελικό πως ο Νίκος Νταμπίζας έχει σχηματίσει τις πρώτες εικόνες στο μυαλό του για το ρόστερ της ομάδας και για το ποιοι αποχωρούν. Όλα αυτά όμως θα ήταν καλύτερο να γίνονταν μετά τις εκλογές, ΑΝ αυτές γίνονταν πολύ νωρίτερα, όπως θέλαμε όλοι.

Γουστάρουμε δράματα

Μια βδομάδα πριν το 1ο επίσημο παιχνίδι και στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται γουστάρουμε δράματα. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν ορίζονται εκλογές 5 ημέρες πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ίσως να πρέπει να δούμε και καταστατική αλλαγή σε αυτό το θέμα, μιας και το καταστατικό μας μιλάει για Ιούνιο.

Δικαιολογίες

Αν το θέμα ήταν τα οικονομικά βιβλία του Σωματείου, μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν δύο συνελεύσεις. Μια έκτακτη και μία εκλογική. Καλή διάθεση να υπήρχε μόνο. Όταν η ανάγκη για πρόωρες εκλογές συζητήθηκε από τον Δεκέμβρη τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Δεν φταίνε μόνο οι οπαδοί

Κάτι τελευταίο. Το μένος της αστυνομίας κατά των οπαδών φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα. Και όμως μετά από όλα αυτά η αστυνομία προσπαθεί να βγάλει τον εαυτό της στην απ’ έξω ρίχνοντας όλη την ευθύνη στους οπαδούς.