Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Οι αλήθειες που πονάνε

Λίμπερο: Οι αλήθειες που πονάνε

AG36-omonoia-apollonasvladan-milojevic (131)


Γράφει ο Λίμπερο

Μικρό ξέσπασμα από Μιλόγεβιτς

Δεν άντεξε και το έβγαλε από μέσα του ο Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Όπου μας βρουν μας ρίχνουν μια σφαλιάρα στο κεφάλι, είπε σχετικά με την αντιμετώπιση που δέχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ από την διαιτησία. Μεγάλη αλήθεια από τον Σέρβο που είναι εδώ μόνο λίγους μήνες. Ρώτα μας και εμάς τι είδαν τα μάτια μας κόουτς.

Κάτω από τη 1η θέση είναι αποτυχία

Θα πάρω ακόμη μια φράση που είπε χθες ο κόουτς. «Αν πω ότι δεν μας ενδιέφερε 3η θέση θα ήταν ψέμα». Από τη στιγμή που παιζόταν μια θέση σε ένα αγώνα ασφαλώς και μας ενδιαφέρει, όμως κάτω από την 1η θέση για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποτυχία και νιώθω πως ο Σέρβος χθες το αντιλαμβανόταν καθώς έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.  Εύχομαι μετά την Τετάρτη να το εμπεδώσουν όλοι ενόψει και των εκλογών Σωματείου.

Περί συγκρίσεων 1

Το γεγονός πως μερικοί συγκρίνουν τον Απόλλωνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και παρουσιάζουν τις δύο ομάδες το ίδιο πικραμένες από την τελική τους θέση στον βαθμολογικό πίνακα φανερώνει το επίπεδο της δημοσιογραφίας και αντικειμενικότητας στην Κύπρο.

Περί συγκρίσεων 2

Φανερώνει όμως και το σοβαρότατο πρόβλημα που αποκόμισε το Σωματείο τα τελευταία χρόνια με την κακή του πορεία. Έδωσε το δικαίωμα στον κάθε τυχάρπαστο να συγκρίνει την ΟΜΟΝΟΙΑ με πολύ μικρότερους αντιπάλους. 25 ολόκληρα χρόνια, μόλις 3 κατακτήσεις πρωταθλήματος είναι τραγικό ποσοστό και πρέπει να παραδεχθούμε όλοι πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το τρόπο που δουλεύουμε. Δεν ανεχόμαστε να μας συγκρίνουν με ομάδες όπως ο Απόλλωνας.

Αύριο το sold out

Από αύριο σε ανοικτή προπώληση τα εισιτήρια του τελικού και αναμένεται να ανακοινωθεί από τις πρώτες ώρες η εξάντληση τους. Από τα 6038 εισιτηρίων που αναλογούν στον πράσινο λαό πάνω κάτω τα 1000 «μαγικά χαρτάκια» έμειναν να αναζητήσουν κάτοχο. Την άποψη μου για τα εισιτήρια θα την βρείτε σε προηγούμενα άρθρα. Τώρα μόνο Τελικός!