Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα πεταμένα λεφτά και ο προγραμματισμός

Λίμπερο: Τα πεταμένα λεφτά και ο προγραμματισμός

eze-batumi - kazamias


Γράφει ο Λίμπερο

Μέρες που είναι μας ξυπνάνε άσχημες αναμνήσεις κακών προγραμματισμών που δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Πεταμένα λεφτά

Το σύνθημα του φετινού προγραμματισμού πρέπει να είναι το «Όχι άλλα πεταμένα λεφτά». Δεν μας παίρνει να φέρουμε και φέτος άλλους Μεντί, Καμπράλ και Εζέδες, μας παίρνει να φέρουμε Σέρινταν, Μπαντιμπαγκά και ακόμα καλύτερους. Ή θα γίνουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ή θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε το επίπεδο μας χρόνο με το χρόνο. Ας αποφασίσουμε ποιο δρόμο θα διαλέξουμε.

Πεταμένα λεφτά 2

Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν και άλλοι παίκτες που ήρθαν λόγο κακού προγραμματισμού και στοίχησαν πολλά ή λίγα με ελάχιστη έως μηδαμινή συμμετοχή. Παίκτες που αποκτήθηκαν βεβιασμένα για να καλύψουν την ανάγκη μας για μεταγραφικά ακούσματα και απλά έκαναν τις διακοπές τους ως μια ευγενική προσφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό δεν αφορά την περσινή χρονιά, αλλά την τελευταία 10ετία στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πληρωμένες διακοπές

Μπορώ άνετα να φανταστώ την ευγνωμοσύνη που νιώθει ο κάθε Πέρεζ κάθε φορά που βλέπει το σήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θυμάται τις όμορφες διακοπές που τους χαρίσαμε λόγω του ερασιτεχνισμού μας.  Να πληρώνεσαι για να γυμνάζεσαι και να παρακολουθείς ποδοσφαιρικά παιχνίδια, ωραία ζωή.

Ή μήπως χειρότερο;

Μπα… Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, κάποιους ποτίσαμε με απογοήτευση και πικρία  κάνοντας “άτσαλους” χειρισμούς στις περιπτώσεις τους. Όχι μόνο μας στοίχησαν μερικές χιλιάδες ευρώ αλλά τους πληρώσαμε για να έχουμε κάποιους να μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για την πάρτι μας. Ότι χειρότερο.

Συμπέρασμα;

Για όλα τα πιο πάνω συνεχίζω να πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης στον φετινό προγραμματισμό. Η προτεραιότητα που πρέπει να θέσει το Σωματείο αυτή τη στιγμή είναι η στροφή στον επαγγελματισμό, η αλλαγή νοοτροπίας και η δημιουργία προϋποθέσεων για ενότητα. Με ένα συμβούλιο αντάξιο των απαιτήσεων του κόσμου και ικανό να συσπειρώσει τα κομμάτια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια διοίκηση που θα κτίσει στις βάσεις για να εξαλειφθούν οι ερασιτεχνισμοί και που θα δώσει ελπίδα στον πράσινο λαό για το μέλλον. Και όχι, το οικονομικό συμμάζεμα από μόνο του δεν φέρνει νοοτροπία.