Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ομάδα για πρωτάθλημα – Μπορούμε για πολλά

Λίμπερο: Ομάδα για πρωτάθλημα – Μπορούμε για πολλά

AG34-omonoia-salamina (71)  Γράφει ο Λίμπερο


Ομάδα για πρωτάθλημα
Τίποτα λιγότερο δεν ζητάει ο κόσμος για την νέα περίοδο. Με την εξασφάλισηευρωπαϊκού εισιτηρίου, απομένει μόνο ο τελικός του Κυπέλλου στο μυαλό των οπαδών αφού μιλάμε για ΤΙΤΛΟ. Στο πρωτάθλημα η τεχνική ηγεσία οφείλει να δώσει ευκαιρίες και να «καθαρίσει» το ρόστερ, γιατί τη νέα χρονιά ΜΟΝΟ ομάδα για πρωτάθλημα θα δεχτούμε να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπορούμε για πολλά
Μπορούμε για πολύ περισσότερα. Αυτή είναι η άποψη μας, αυτή πρέπει να είναι και η λογική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα χρονιά και όχι μόνο. Πρέπει να κτίσουμε ξανά την δυναμική μας στο Σωματείο γιατί αυτή η ομάδα, με αυτόν τον κόσμο μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ περισσότερα από αυτά που δώσαμε και πήραμε την τελευταία 5ετία.

Τέσσερα χρόνια είναι πολλά
Από το 2012 έχει να μπει κούπα στην τροπαιοθήκη της ομάδας μας. Τα λάθη που έγιναν στο σύλλογο κόστισαν πολύ αφού η ομάδα είχε απαξιωθεί στο σύνολο της. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ξανά ένα τίτλο. Τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολλά για ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ.

OMONOIA Vs Απόλλωνας – 14 Vs 7
Διπλάσιες κατακτήσεις από τον Απόλλωνα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι συμμετείχαν 20 φορές σε τελικό και κατέκτησαν το τρόπαιο στις 14 με ποσοστό επιτυχίας 70% ενώ ο Απόλλωνας συμμετείχε σε 14 τελικούς και το κατέκτησε τις 7, έχοντας ποσοστό στο 50%.

Αγωνιούν για τα εισιτήρια
Δεν σταματάνε τα μηνύματα από τον κόσμο για τα εισιτήρια του τελικού. Παρότι είμαστε 16 ημέρες πριν τον τελικό η αγωνία είναι τεράστια. Η ζήτηση δείχνει πως τα εισιτήρια θα εξαντληθούν πολύ νωρίς από τον κόσμο μας.

Ενόψει τελικού
Ηρεμία για λίγες ημέρες στο πράσινο στρατόπεδο λόγω των ημερών. Ιδανική ευκαιρία για παίκτες και τεχνική ηγεσία να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν φρέσκοι για την προετοιμασία ενόψει τελικού.