Home ΛΙΜΠΕΡΟ Η κρίσιμη στιγμή είναι μπροστά μας

Η κρίσιμη στιγμή είναι μπροστά μας

kosmos-ticket (2)


Γράφει ο Λίμπερο

Η κρίσιμη στιγμή είναι μπροστά μας.

Η Γενική Συνέλευση του Σαββάτου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για επανεκκίνηση. Η ώρα των μελών Τα ψέματα τελείωσαν, το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική γενική συνέλευση για απολογισμό της διετίας και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Θετικό για το Σωματείο το ενδιαφέρον και οι υποψηφιότητες που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη φορά. Έχω την εντύπωση πως θα ήταν περισσότερες αν λειτουργούσε κάπως διαφορετικά ο θεσμός των μελών, όμως για αυτά θα ασχοληθώ σε ένα από τα επόμενα άρθρα.

Να βγει ενωμένη

Πονάει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πονάμε και εμείς μαζί της. Οι διαφωνίες για τους χειρισμούς των τελευταίων ετών δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας αλλά ένα υπαρκτό φαινόμενο που καλούμαστε όλοι να επιλύσουμε. Παρά τις προσωπικές μου απόψεις, εύχομαι να εκλεγούν στο συμβούλιο οι ικανότεροι και αυτοί που έχουν την ευελιξία να συνυπάρξουν και να αποτελέσουν την καρδιά της νέας εποχής. Την ψυχή της συσπείρωσης και της επαναφοράς της ομόνοιας στις τάξεις του Σωματείου.

Αξιόλογες υποψηφιότητες

Διαφωνώ κάθετα με την εκλογή πλήρους συνδυασμού, αφού θεωρώ πως υπάρχουν πολύ αξιόλογες προσωπικότητες και στους 2 συνδυασμούς. Ως μέλος του Σωματείου προτείνω να στηριχθούν τα άτομα που μπορούν και έχουν την ικανότητα να αντλούν τον παλμό του κόσμου και να προλαβαίνουν τις εξελίξεις. Το μέλλον μας περιμένει με υψηλές απαιτήσεις και ανάγκη για εκσυγχρονισμό και επαγγελματισμό. Υπάρχει τέτοια ποιότητα μέσα στους 30 υποψήφιους και ελπίζω να ανοίξουμε τα μάτια μας. Θα επιστρέψω μετά τις εκλογές με κείμενο αποκλειστικά για το αποτέλεσμα αλλά και την επόμενη ημέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλώ με τη σειρά μου όλα τα μέλη σε σοβαρή και υπεύθυνη παράλληλη ψήφο.