Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μπήκε το νερό στο αυλάκι

Λίμπερο: Μπήκε το νερό στο αυλάκι

nuno assis adre schembri


Γράφει ο Λίμπερο

Μπήκε το νερό στο αυλάκι όσον αφορά τον προγραμματισμό και ξεκίνησαν σιγά σιγά να κλείνουν οι εκκρεμότητες. Την άποψη μου για αποφυγή εμφυλίου στις εκλογές θα την βρείτε ΕΔΩ, σήμερα θα είμαι σύντομος με τρία σημεία που βγάζουν αισιοδοξία.

Κτίζει τις βάσεις

Από τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα στελέχωσης του Τεχνικού Επιτελείου ο Νίκος Νταμπίζας θεωρώ πως απορρέουν ήδη κάποια θετικά. Κάποιες εισηγήσεις του Τεχνικού Διευθυντή δεν ήρθαν ουρανοκατέβατες, καθώς ο ίδιος έχει γνώσεις από την δομή σε Premier League και Ελληνικό πρωτάθλημα. Προσπαθεί να κτίσει τις βάσεις στο προπονητικό κέντρο, εκεί που θα κτιστεί άλλωστε και η ομάδα.

Τελειώνει των Σκέμπρι και Ασσίς

Σύντομα αναμένεται να λήξει και αυτό το ζήτημα με δύο ποδοσφαιριστές κλειδιά, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, να ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για επέκταση της συνεργασίας. Η προοπτική να ολοκληρώσει ο Ασσίς την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να τιμηθεί όπως του αξίζει με χαροποιεί ιδιαίτερα. Όσο για τον Μαλτέζο θα μιλήσει ξανά το γήπεδο. Εκεί μέσα ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου.

Μόνο μπροστά

Το πρόσφατο παρελθόν είναι εκεί να μας υπενθυμίζει την ανάγκη να γίνουμε σοφότεροι με ότι αυτό εξυπακούεται. Να αποφύγουμε τα ίδια λάθη, να δούμε μπροστά και να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νέες χρυσές σελίδες στην Ιστορία της. Η ηρεμία του φετινού προγραμματισμού αλλά και ο τρόπος που κλείνουν οι συμφωνίες με παίκτες που αποχωρούν, συνεχίζουν ή έρχονται εκπέμπει σοβαρότητα και επαγγελματισμό.