Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ενωμένοι, αλλά πραγματικά ενωμένοι

Λίμπερο: Ενωμένοι, αλλά πραγματικά ενωμένοι

eklogiki-sinelefsi-ekloges-2016 (4)


Γράφει ο Λίμπερο

Ξεκινώντας τη τελευταία φορά με την φράση «η κρίσιμη στιγμή είναι μπροστά μας» είχα την ελπίδα πως θα βγαίναμε ενωμένοι από την εκλογική συνέλευση του Σωματείου και θα άρχισε το νερό να κυλάει στο αυλάκι. Ελπίζω ότι η ενότητα μπορεί να εξασφαλιστεί, παρότι στο Δ.Σ. εκλέγηκε μόνο ένας συνδυασμός.

Ενωμένοι, αλλά πραγματικά ενωμένοι
Το αποτέλεσμα των εκλογών εμπερικλείει συγκεκριμένους κινδύνους και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πριν μεγαλώσουν. Τι εννοώ; Υπάρχει ο κίνδυνος οι νικητές να νιώσουν ικανοποιημένοι που δεν επέτρεψαν να ακουστεί η φωνή της κριτικής μέσα στο Δ.Σ, και από την άλλη ο κίνδυνος οι διαφωνούντες αφού δεν μπήκαν μέσα να συσπηρωθούν για ακόμη πιο καυστική κριτική. Εκείνο το σενάριο που όλοι απευχόμαστε, να πάμε από την πρώτη ημέρα σε αχρείαστη αναταραχή και κόντρες, μπορεί να το ελέγξει το Δ.Σ. με κινήσεις ενότητας. Μια ενότητα που όλοι στην πράσινη οικογένεια επιθυμούν.

Αφουγκραστείτε τις επιθυμίες του κόσμου

Στο νέο Δ.Σ. όμως υπάρχουν πολλά νεαρά άτομα, που έχουν επαφή ζωντανά και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις πλατιές μάζες του κόσμου. Θέλουμε όλοι να πετύχετε ακόμα και όσοι διαφωνήσαμε σε κάποια θέματα, γιατί αν πετύχετε θα πάρετε την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά. Το πρώτο βήμα για να τα καταφέρετε είναι να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες του κόσμου. Και ξέρουμε ότι στο νέο Δ.Σ. υπάρχουν πολλά άτομα με προοδευτικές απόψεις. Ξέρω επίσης πως όλοι το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν.

Εκστρατεία εγγραφής μελών
Συνεχίζοντας το πιο πάνω κομμάτι, θα βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση αν το ίδιο το σωματείο έκανε εκστρατεία εγγραφής μελών. Όλα όσα ανέφερα πριν τις δυο πρώτες παραγράφους, θα μοιάζουν μακρινή ανάμνηση, αν αναλάβει το σωματείο αυτή την πρωτοβουλία. Ο κόσμος θέλει να βοηθήσει, θέλει να έχει και άποψη.

Συγχαρητήρια στους 15
Η στήλη παρά την διαφωνία της για το 15-0 των εκλογών, εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους δεκαπέντε πρώτους επιλεχθέντες από τα λιγοστά (583) ενεργά μέλη. Παράλληλα εύχομαι όπως καρποφορήσουν οι πρώτες ενέργειες του νέου συμβουλίου και μέσα από τα αποτελέσματα να προχωρήσουμε ενωμένοι. Καλή αρχή, καλή δύναμη και να είστε σε ετοιμότητα να αναγνωρίζετε την κριτική ως καλόπιστη προσπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ όλων μας. Οι ικανότητες είναι εκεί, πρέπει να αξιοποιηθούν.