Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Το κτίσιμο ξεκινάει, δεν τελειώνει στην Αυστρία

Λίμπερο: Το κτίσιμο ξεκινάει, δεν τελειώνει στην Αυστρία

austria


Γράφει ο Λίμπερο

Πέταξε για την Αυστρία η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Εκεί θα κτιστεί εν μέρει η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ υπό την επιμέλεια Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή.

Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας

Είναι γνωστό πως το ρόστερ δεν μπορεί να είναι πλήρως συμπληρωμένο στην Αυστρία. Το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας πως η ομάδα θα είναι σε ένα σημαντικό και όχι απόλυτο βαθμό έτοιμη πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας λοιπόν θα γίνει στην Αυστρία ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας εκεί, το ρόστερ θα συνεχίσει να συμπληρώνεται.

Επεκτάσεις συμβολαίων

Μέσα στον προγραμματισμό της νέας περιόδου συμπεριλαμβάνεται και η ανανέωση συμβολαίων, η επέκταση της συνεργασίας με νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές του ρόστερ αλλά και η διατήρηση ενός κορμού. Μετά τις μαζεμένες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, αυτό ήταν το επόμενο βήμα, ενώ τη στιγμή που μιλάμε στο επίκεντρο βρίσκονται οι προσθήκες.

Νεαροί ποδοσφαιριστές

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες και να διεκδικήσουν παράλληλα θέση στο ρόστερ θα έχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή στην Αυστρία. Εύχομαι κάποιοι από αυτούς να μας διαψεύσουν πανηγυρικά και να αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην νέα ΟΜΟΝΟΙΑ που κτίζεται. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν στις προπονήσεις, και να αποδείξουν πως είναι ικανοί για να πάρουν ευκαιρία.

Νέα αμυντική γραμμή

Κάποιοι δεν υπήρξαν καν.  Καμπράλ, Πέρεζ, Καντούτσης αποτελούν παρελθόν και θα τους ξεχάσουμε γρήγορα. Έφυγε ο Ρομαρίκ, ενώ ο Ρουνιέ έφερε πρόταση, την στιγμή που ο ταλαντούχος Χαφέζ ψάχνει μεγαλύτερες προκλήσεις. Με λίγα λόγια θα κτιστεί νέα αμυντική γραμμή τη νέα περίοδο και ο Νταμπίζας ως αμυντικός που υπήρξε, γνωρίζει πολύ καλά πως σε αυτή τη θέση πρέπει να φέρει ποιότητα που θα κάνει την διαφορά.

Ξεκινάει… Το κτίσιμο ξεκινάει αλλά ΔΕΝ τελειώνει στην Αυστρία. Να το κρατάτε αυτό.