Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Νέα μυαλά για να ολοκληρωθεί η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ

Λίμπερο: Νέα μυαλά για να ολοκληρωθεί η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ

proetoimasia-day1Dabizas-Carver-team (5)


Γράφει ο Λίμπερο

Νέα αρχή
Νέα αρχή στην ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι το ξέρω, το έχουμε ακούσει επανειλημμένα, έχει αρχίσει να κουράζει η αναφορά σε κακές παρενθέσεις και τα λοιπά. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι διαφορετικό όμως, καθώς για πρώτη φορά η ποδοσφαιρική ομάδα κτίζεται με συνεργασία Προπονητή – Τεχνικού Διευθυντή.

Νέα φιλοσοφία
Την πρώτη γνωριμία με τον νέο προπονητή είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που βρίσκονται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άγγλος προπονητής μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα, θα περάσουν την δική τους φιλοσοφία για το πώς θα λειτουργεί η ομάδα τη νέα περίοδο υπό τις οδηγίες τους.

Νέα τακτική
Το ίδιο διαφοροποιημένη αναμένεται να είναι και η τακτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένας προπονητής από άλλη σχολή θα επιχειρήσει να περάσει μια μερικώς διαφοροποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία στο παιχνίδι του. Από το πόσο νωρίς θα αφομοιώσουν την τακτική αυτή οι ποδοσφαιριστές μας θα εξαρτηθεί και η ετοιμότητα του συνόλου στην έναρξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Νέα εμπλοκή
Από την ολοκλήρωση της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το θέμα των συμβολαίων των Ασσίς και Σκέμπρι συνεχίζει να απασχολεί. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με ένα κοινό παρανομαστή. Δυσκολίες στο κεφάλαιο ανανέωση συνεργασίας. Όλα θα εξαρτηθούν από την δική τους διάθεση να υποχωρήσουν σε ορισμένες από τις απαιτήσεις τους.

Νέα διοίκηση
Δεν θα μπορούσε από όλες αυτές τις αναφορές, να απουσιάζει η αναφορά μου σε νέα μυαλά και νέα διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται. Μια νέα διοίκηση που πρέπει να είναι έτοιμη να δουλέψει για να επαναφέρει την ενότητα. Είτε αυτοί είναι μίγμα της σημερινής διοίκησης με προσθαφαιρέσεις, είτε θα είναι ένας άλλος συνδυασμός, ο στόχος επιβάλλεται να είναι κοινός. Να τερματιστεί η διχόνοια.

ΥΓ: Η πιο πάνω φωτογραφία έχει ιδιαίτερη αξία για τον γραφών. Το συζητούσα χθες με φίλους, το αναφέρω σήμερα και σε εσάς. Μου βγάζει μια πιο αισιόδοξη πλευρά για τον φετινό τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.