Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ποιος θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα;

Λίμπερο: Ποιος θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα;

poreia-syllalitirioThyra9 (34)


Γράφει ο Λίμπερο

Μεταγραφικό ντεμαράζ
Οι προηγούμενες ημέρες έφεραν εξελίξεις στο κεφάλαιο μεταγραφών. Το ρόστερ ξεκίνησε να παίρνει τη νέα του μορφή και πλέον ο προπονητής μπορεί να επενδύσει περισσότερο χρόνο στην ανάλυση της δικής του φιλοσοφίας και τακτικής.

Αισιοδοξία μέσω  προοπτικής
Η έλευση ποδοσφαιριστών της εμβέλειας Ντάρμπισιάϊαρ και Κλέιτον, προσδίδουν προοπτική στην αγωνιστική πτυχή της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κτίζει ο Νίκος Νταμπίζας. Η αισιοδοξία κτίζεται μέσα από αυτές τις κινήσεις όμως δεν φτάνει από μόνη της να φέρει την ελπίδα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα κριθεί στο γήπεδο και σε βάθος χρόνου.

Υπομονή και προσαρμογή
Σε συνέχεια του προηγούμενου, κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του χρόνο προσαρμογής σε μια νέα ομάδα, μια νέα χώρα. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση της κάθε μεταγραφής ξεχωριστά. Όλοι οι παίκτες έχουν να δώσουν, όταν και τα υπόλοιπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργούν ομαλά. Και πολλά θα εξαρτηθούν από το κλίμα που θα επικρατεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι επικείμενες εκλογές θα παίξουν το πιο σημαντικό ρόλο για αυτό.

Να κατευνάσει ο εμφύλιος
Είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι όταν ένα Σωματείο προχωρά σε εκλογική συνέλευση με 2 συνδυασμούς και αρκετούς ανεξάρτητους υποψήφιους. Η εκλογική αναμέτρηση θα μπορούσε να αποφευχθεί και υπήρξαν προσπάθειες από πολλές κατευθύνσεις. Αυτοί που διάγραψαν την πιθανότητα για κάτι κοινό, θα έχουν σημαντικό ρόλο απέναντι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να κατευνάσουν τον εμφύλιο σε περίπτωση που αυτός ξεσπάσει την επόμενη των εκλογών.

Διαχείριση της επόμενης ημέρας
Ποια πρέπει να είναι η διαχείριση της επόμενης ημέρας; Καταρχήν όποιοι 15 και να εκλεγούν στο συμβούλιο ξεκινάμε με το κρατούμενο πως είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και αγαπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό από μόνο του νομίζω απαντάει στο πως πρέπει να διαχειριστεί η επόμενη ημέρα. Όσοι εναντιώνονται σε κάτι κοινό που θα μας εκφράζει όλους, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα.