Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα νέα πρόσωπα, η ετοιμότητα και το γκολ

Λίμπερο: Τα νέα πρόσωπα, η ετοιμότητα και το γκολ

proponisi-israel (31)Γράφει ο Λίμπερο


Λίγα λόγια σήμερα, αφού προέχει το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και με θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ, μπορεί.

Βελτίωση στην άμυνα
Ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό κρίνεται συχνά στις λεπτομέρειες. Ένα λάθος στην άμυνα είναι ικανό να στερήσει προκρίσεις, οπότε η συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο θα είναι απαραίτητο στοιχείο.

Δοκιμάζεται η ετοιμότητα
Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μια περίοδο μονταρίσματος και κτίζει το νέο της αγωνιστικό προφίλ. Στο μεταξύ όμως δίνει σημαντικές εξετάσεις στην Ευρώπη και η ετοιμότητα της δοκιμάζεται κάθε στιγμή.

Με νέα πρόσωπα
Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται με νέα πρόσωπα απ’ ότι στα παιχνίδια με τους Αρμένιους. Αργά και σταθερά μπαίνουν στην ομάδα τα νέα αποκτήματα για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Δεν θα κριθεί στο εκτός
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Ισραήλ η πρόκριση θα κριθεί σε μια βδομάδα στο ΓΣΠ. Το θετικό αποτέλεσμα στο στάδιο «Teddy» μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στην δική μας ομάδα, όμως δεν θα κρίνει τίποτα.

Να πετύχει γκολ
Ιδανικό σενάριο για το τριφύλλι το εκτός έδρας γκολ. Όπως και σε κάθε διπλή αναμέτρηση, η σημασία του εκτός έδρας γκολ έχει πάντα τη δική της βαρύτητα στην υπόθεση πρόκρισης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει την ποιότητα για να πετύχει αυτό το στόχο και σίγουρα ο προπονητής της ομάδας, το έχει στο μυαλό του.

Καλή επιτυχία ΟΜΟΝΟΙΑ