Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Θέλω πολλά;

Λίμπερο: Θέλω πολλά;

Gate9-Omonoia-till-i-die (2)


Γράφει ο Λίμπερο
Χθες έγιναν κάποιες συναντήσεις σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγο την χαμένη μας συσπείρωση. Νιώθω αισιόδοξος πως τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος για πολλά χρόνια, βρίσκουν επιτέλους κάποια οδό για να φτάσουν εκεί που πρέπει. Τώρα απομένει να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις.

Θέλω να δω την  ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά μεγάλη
Θέλω να δω καλή διάθεση από κάθε πλευρά, προθέσεις να αφήσουμε πίσω τις διαφορές και να βάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλους μας. Να κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που προκαλούν τον εμφύλιο.

Προνόμια στα μέλη
Θέλω την διοίκηση του Σωματείου να δώσει προνόμια και οφέλη στα μέλη του Σωματείου, θέλω ο θεσμός να αποκτήσει αξία, να γίνει ελκυστική επιλογή για κάθε φίλο ή φίλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εκπτώσεις
Θέλω τα μέλη του Σωματείου να αποκτήσουν εκπτώσεις στα εισιτήρια διαρκείας, προτεραιότητες στην αγορά εισιτηρίων, εκπτώσεις στην μπουτίκ και πολλά άλλα οφέλη.

Ενημέρωση
Θέλω τα μέλη του Σωματείου να λαμβάνουν πρώτοι μηνύματα στο κινητό για τα νέα της ομάδας, για την αποστολή, την εντεκάδα, τις μεταγραφές και ότι άλλο ενδιαφέρει. Να ενημερώνονται για τα άλλα τμήματα, τις εκδηλώσεις, τις εκπτώσεις και τα νέα προϊόντα της μπουτίκ.

Σημείο αναφοράς
Θέλω την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει χιλιάδες μέλη, να προκαλεί δέος το νούμερο και σε σύγκριση με τον πληθυσμό της χώρας να αποτελεί φαινόμενο. Όπως φαινόμενο αποτελεί για τα δεδομένα της Κύπρου η προσέλευση των οπαδών μας που πρέπει ξανά να γίνει σημείο αναφοράς σε όλα τα παιχνίδια της βασίλισσας.

Υπάρχουν προτάσεις
Θέλω η διοίκηση του Σωματείου μου να μελετήσει ακόμη και προτάσεις για μέλη 12-18 ετών. Μέλη που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου προφανώς, όμως θα απολαμβάνουν κάποιες εκπτώσεις στην μπουτίκ ή ενημερωτικά δελτία για τους ποδοσφαιρικούς τους ήρωες. Που θα μπαίνουν από νεαρή ηλικία στην ιδέα των μελών, θα μαθαίνουν για την αξία ενός Σωματείου να στηρίζεται στον ΚΟΣΜΟ του.

Την ΟΜΟΝΟΙΑ που ονειρεύτηκα
Θέλω την ομάδα μου, όπως την ονειρεύτηκα παιδί. Να αγκαλιάσει τους ΟΜΟΝΟΙΑτες και τις ΟΜΟΝΟΙΑτισσες κάθε ηλικίας και να αποτελεί έμβλημα ενότητας, δημοκρατίας και να αγκαλιαστεί από την μάζα των οπαδών της. Να την κάνουμε βασίλισσα όλων μας και ως πιστοί κηφήνες να την υπηρετούμε.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ
Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον κόσμο της, σήμερα ανοίγεται μπροστά μας η μεγαλύτερη ευκαιρία να το αποδείξουμε και παράλληλα να ενώσουμε τον κόσμο. Ναι στην ενημέρωση και εκστρατεία εγγραφής νέων μελών. Ναι στην ενότητα, ναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.