Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Θετικό το πρόσημο, γουστάρω τη στολή

Λίμπερο: Θετικό το πρόσημο, γουστάρω τη στολή

banants-omonoia-armenia-b (23)


Γράφει ο Λίμπερο

Έκανε το καθήκον της χθες στην Αρμενία η ΟΜΟΝΟΙΑ και πήρε σκορ πρόκρισης με την εκτός έδρας νίκη της. Οι αρετές του αντιπάλου δεν προκαλούν ανησυχία, ωστόσο η δουλειά θα τελειώσει στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό. Εκεί θα βρεθούν αρκετές χιλιάδες κόσμου για να δουν για πρώτη φορά φέτος την καψούρα από κοντά.

Θα χρειαστούν αγωνιστικά λεπτά
Δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης η ομάδα χθες ας μην κρυβόμαστε. Ήταν φανερό πως οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται πολλά αγωνιστικά λεπτά για να λύσουν τα πόδια τους από την προετοιμασία και να βγάλουν αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά ήταν σημαντικό πως η ομάδα έφυγε με νίκη από την Αρμενία παίρνοντας το ζητούμενο.

Άρεσαν οι νέοι
Σε γενικές γραμμές άρεσαν τα νέα αποκτήματα παρά το γεγονός πως η χθεσινή αναμέτρηση δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κριτήριο για κανέναν. Τόσο για τα επίπεδα ετοιμότητας όσο και για το επίπεδο του αντιπάλου, βλέπω το χθεσινό παιχνίδι περισσότερο σαν ξεμούδιασμα παρά επίσημη υποχρέωση. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που προέχει το δέσιμο, η προσαρμογή των παικτών και παράλληλα μετράει και το αποτέλεσμα αφού μιλάμε για ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, οπότε το πρόσημο είναι θετικό.

Η μαγεία της απλότητας
Χωρίς ιδιαίτερες αποχρώσεις η επίσημη εμφάνιση της ομάδας με εντυπωσίασε. Χθες βλέποντας την λευκή εμφάνιση των εκτός έδρας «ψήθηκα» περισσότερο για την παρουσίαση των στολών. Η απλότητα έχει άλλη μαγεία και γουστάρω να βλέπω την ΟΜΟΝΟΙΑ στα αυθεντικά της χρώματα.

Ματ καλωσόρισες
Καλημέρα με γκολ από τον επιθετικό της ομάδας μας. Ο Ντάρμπισαϊαρ άνοιξε λογαριασμό με το τριφύλλι στο στήθος και μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το πρώτο του γκολ ήρθε με το κεφάλι, ενώ λίγο προηγουμένως είχε κάνει ένα εξαιρετικό γύρισμα όμως το σουτ του κτύπησε στην εξωτερική των δικτύων. Καλωσόρισες.