Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ο στόχος ξεκινάει από το μηδέν στην άμυνα

Λίμπερο: Ο στόχος ξεκινάει από το μηδέν στην άμυνα

kazamias-1o-evropaiko (280)


Γράφει ο Λίμπερο

Εβδομάδα Μπεϊτάρ φεύγει, εβδομάδα Μπεϊτάρ μπαίνει. Η μόνη μας σκέψη είναι πως θα ανατρέψουμε το σε βάρος μας 1-0 και θα πάρουμε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Europa League.

Να δοθούν απαντήσεις
Την ήττα κόντρα σε ένα φαινομενικά κατώτερο αντίπαλο δέχτηκαν την περασμένη Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Σε τέτοιες στιγμές η λογική η δική μου μιλάει για απαντήσεις.  Ακόμη και όταν παίζαμε μικρά παιδιά στην αλάνα της γειτονιάς, μετά από ήττα η μόνη μας σκέψη ήταν πως θα κερδίσουμε την «ρεβάνς». Αυτό ουσιαστικά πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαναληπτικό αν θέλει την πρόκριση.

Δεν φοβάμαι την Μπεϊτάρ
Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης κυρίως λόγω του σκορ, το ξέρουμε και πάμε στο γήπεδο έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας το χειρότερο σενάριο. Δεν φοβάμαι όμως την Μπεϊτάρ και για να είμαι ειλικρινής κρίνω ως αποτυχία την ήττα στο «Teddy Stadium». Με εξαίρεση 3-4 ποδοσφαιριστές, οι Ισραηλινοί έδειξαν μεγάλα κενά στην άμυνα που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Μια παθιασμένη και αποφασιστική ΟΜΟΝΟΙΑ την Πέμπτη θα πετύχει γκολ και αν φανεί συνεπείς θα πάρει την πρόκριση.

Πρώτα το μηδέν, μετά το γκολ
Ακόμη όμως και αν προηγηθούμε με 2-0, ένα τους τέρμα είναι ικανό να μας βγάλει εκτός, οπότε πρώτιστος στόχος είναι το μηδέν στην άμυνα. Έχουμε 90 λεπτά να πετύχουμε 1 γκολ να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση, ή 2 γκολ για να προκριθούμε. Ας μπολιαστούμε με υπομονή και επιμονή. Θα μας χρειαστεί αφού το παιχνίδι θα είναι μεγάλο.

Μέχρι το 90’
Ακόμη όμως και να έρθει το εκτός έδρας γκολ των Ισραηλινών, το παιχνίδι τελειώνει στο 90’ και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Επιμένω πως ο στόχος ξεκινάει από το μηδέν στην άμυνα και πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να δεχτούμε ξανά τέρμα από την Μπεϊτάρ. Μέσα στο γήπεδο μας εμείς κάνουμε κουμάντο και αν κρατήσουμε απαραβίαστη την εστία μας, τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα γείρουν ξανά στην δική μας πλευρά.