Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μπορεί επιτέλους να γίνει το πολυπόθητο Restart;

Λίμπερο: Μπορεί επιτέλους να γίνει το πολυπόθητο Restart;

Γράφει ο Λίμπερο


Ξεκινάω με μια απορία που πιστεύω βασανίζει αρκετούς. Μπορεί επιτέλους η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το πολύ αναμενόμενο RESTART;

Επιτέλους ντέρμπι
Αυτό θα λέγαμε αν η ομάδα μας παρουσίαζε στο γήπεδο εκείνη την εικόνα που θέλουν οι οπαδοί της. Τα ντέρμπι ήταν πάντοτε ευκαιρία για αποδείξεις. Η ευκαιρία που έψαχνε διαχρονικά η ΟΜΟΝΟΙΑ για να κλείνει στόματα.

Πόση υπομονή;
Από την αρχή της χρονιάς ακούμε συνεχώς για υπομονή. Δεν λέω, σίγουρα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό μια υπομονετική στάση από τον κόσμο, όταν κάτι νέο κτίζεται. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως η υπομονή εξαντλείται και σε αυτό δεν βοηθάνε εμφανίσεις όπως τις προηγούμενες.

Ερωτηματικό
Πολλά είναι τα σενάρια για το ποιοι θα αποτελούν την βασική εντεκάδα του Κάρβερ κόντρα στον Απόλλωνα στην Λεμεσό. Από την στιγμή που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές είναι σταθερά θετικοί, είναι λογικό να απορούμε ποιοι θα ξεκινήσουν στο «Τσίρειο». Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν απουσίες, ενώ την ίδια στιγμή βγάζει μάτι η κακή παρουσία άλλων.

Ντέρμπι κύριοι, ντέρμπι!
Πριν μερικά χρόνια είμαστε βέβαιοι πως οι παίκτες θα αντιλαμβάνονταν την αιτία της «γιούχας» ακόμη και μετά από νίκες. Σήμερα φαίνεται πως δεν γίνεται σωστή ενημέρωση για τις απαιτήσεις του κόσμου με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίδραση. Κύριοι μπροστά μας έχουμε ντέρμπι. Το καταλάβατε; Ντέρμπι!