Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Πολύ σύντομα οι απαντήσεις στο γήπεδο

Λίμπερο: Πολύ σύντομα οι απαντήσεις στο γήπεδο

Γράφει ο Λίμπερο


Με 5 ολοκληρωμένες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μπορούν να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ της φετινής χρονιάς.

Σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται κατά των γραφών ως θετική ως ένα βαθμό η επιθετική μας παρουσία και τραγική η εικόνα στα μετόπισθεν. Με μικρό ελαφρυντικό το πολύ αλλαγμένο ρόστερ και η ομοιογένεια, περιμένουμε όλοι πολύ περισσότερα από την ομάδα στην συνέχεια. Όπως λέει και ο τίτλος, οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από τους παίκτες στο γήπεδο. Αν μπορούν ή όχι θα το δείξει ο χρόνος.

Επιθετικά καλή, αμυντικά κακή
Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 5 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε 12 τέρματα και έχει την καλύτερη επίθεση πίσω από την ΑΕΚ που μετρά 13. Θετικό στοιχείο πως τόσο ο Νταρμπισάιαρ όσο και ο Σιέρινταν βρίσκουν συχνά δίκτυα ενώ πίσω από αυτούς βρίσκεται και ο Ρουσιάς που έχει το εύκολο γκολ και είχε χάσει το ξεκίνημα λόγω τραυματισμού.

Το σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται στην άμυνα εκεί όπου η ομάδα μας κόντρα σε πέντε θεωρητικά αδύνατους αντιπάλους, δέχτηκε απαγορευτικό αριθμό 7 τερμάτων. Σε σχέση μάλιστα με τις ομάδες που κυνηγούν διάκριση την φετινή περίοδο το παθητικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να προβληματίσει.

Θα είναι αλλιώς στα ντέρμπι;
Από την απορία θα περάσουμε στις απαντήσεις πολύ σύντομα, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει πλέον σε ρυθμούς των δύο ντέρμπι που ακολουθούν. Πρώτα με Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο και έπειτα με Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αλλάξει την αμυντική της λειτουργία στα ντέρμπι; Ιδού η απορία.

Λέμε συχνά πως οι ποδοσφαιριστές βλέπουν πολύ διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια και θέλουν να δείξουν κάτι περισσότερο. Αυτό ευχόμαστε να μεταφερθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

ΥΓ: Σήμερα ίσως είναι μια μεγάλη μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι μέλη!