Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ασφαλώς και είναι η ομάδα Fair-Play το αποελ!

Λίμπερο: Ασφαλώς και είναι η ομάδα Fair-Play το αποελ!

Γράφει ο Λίμπερο
Κλέβει την επικαιρότητα η νέα ευνοϊκή μεταχείριση των φλώρων, αλλά ποιος νοιάζεται; Το είπαμε ξανά και ξανά. Όπου υπάρχει χρήμα και συμφέροντα, ξεχάστε τα υπόλοιπα.


Πάμε λοιπόν. Δίκαια ομάδα ήθους το αποελ… Λένε όλοι πως πήρε αυτό το «βραβείο» για να ελαφρυνθεί από το βαρετό πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ομάδες που φτάνουν μέχρι τον τελικό, μαζί με την ομάδα «Fair Play» γλυτώνουν τον Α’ γύρο του κυπέλλου, και κάποιοι κακεντρεχείς έτρεξαν άκουσον άκουσον να τα συνδυάσουν.

Προς τι παραξενεύεστε φίλοι μου; Ασφαλώς και οι φλώροι είναι η ομάδα Fair-Play. Ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα!

Συμφώνησαν με τον προπονητή της ΑΕΚ πέρσι, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι που θα έκρινε τον τίτλο και έτσι «γλύτωσαν» τις δύο ομάδες από τον κόπο να παλέψουν στο γήπεδο. Και αν αυτό δεν είναι Fair-Play τότε τι είναι;

Ήθελε να δώσει στην ΑΕΚ χρόνο για να ετοιμάσει τον νέο της γήπεδο, τι νομίσατε; Είχε χρόνο η ΑΕΚ να τρέχει παράλληλα με το γήπεδο την απαιτητική προετοιμασία για τα προκριματικά του Champions League; Ε δεν είχε φίλε αναγνώστη και αν ακόμα το αμφιβάλλεις, πάρε 2 κεκλεισμένων και πρόστιμο για να μάθεις.

ΥΓ: “Εντάξει, και ο Χένρι Κίσινγκερ πήρε Νόμπελ Ειρήνης!”