Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μπλάκ άουτ από το 35 στο τελευταίο πριν τα ντέρμπι

Λίμπερο: Μπλάκ άουτ από το 35 στο τελευταίο πριν τα ντέρμπι

Άσχημη νίκη χαρακτήρισε ο προπονητής μας την έξοδο στην Πάφο σε ένα παιχνίδι που παρουσιάστηκαν τα γνωστά ψυχοβγαλτικά συμπτώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέτοιες άσχημες νίκες -όπως τις χαρακτηρίζει ο κ. Κάρβερ- όμως δεν έρχονται σε ντέρμπι, γιατί αν δεν παίξεις μπάλα εκεί, θα τιμωρηθείς.


Γράφει ο Λίμπερο
Με τον τρόπο που μπήκε στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη που θα είχε ο αγώνας του Σαββάτου. Εκεί που η ομάδα μας είχε τόσο καλό ξεκίνημα και έδειξε τις προθέσεις της για άνετη επικράτηση, ξαφνικά μπλακ άουτ. Και όχι στο 70 ή το 80. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έσβησε στο γήπεδο από το 35!

Οι ρυθμοί έπεσαν, η κυκλοφορία της μπάλας ήταν ανύπαρκτη και η ανάπτυξη μας χάλια. Δώσαμε αδικαιολόγητα ελπίδα στην ΑΕΖ και την βάλαμε στο παιχνίδι να διεκδικεί βαθμό. Πραγματικά δεν περίμενα χειρότερη εμφάνιση πριν τα ντέρμπι. Με προβληματίζει η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και η ατομική εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών.  Θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο σοβαροί να αποφύγουμε τις αρνητικές εντυπώσεις αλλά και την κόκκινη στον Παναγή.

Καταληκτικά δεν ξέρω ποιους θα στεναχωρήσω με αυτό αλλά χωρίς τον Σιέρινταν στην εντεκάδα η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακίνδυνη μπροστά και πρέπει να δείξουν πολύ περισσότερα οι αναπληρωματικοί για να «παγκώσουν» τον Ιρλανδό.