Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μαζικά στο γήπεδο για να βάλουμε τους φλώρους στη θέση τους

Λίμπερο: Μαζικά στο γήπεδο για να βάλουμε τους φλώρους στη θέση τους

Η στήλη εξέφρασε πάγια θέση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει τα φθηνότερα εισιτήρια στην Κύπρο για πολλούς και διάφορους λόγους.


Γράφει ο Λίμπερο
Ήδη έχει παρατηρηθεί καλή διάθεση από πλευράς διοίκησης όσον αφορά την τιμολόγηση των εισιτηρίων και πρόθεση να κρατηθούν οι τιμές σε σωστά επίπεδα. Ένας αντικειμενικός κριτής θα πιστώσει το Σωματείο για την μέχρι στιγμής στάση που κράτησε στα εισιτήρια.

Το παιχνίδι με το αποελ αντιλαμβάνομαι, όπως και ο περισσότερος φίλαθλος κόσμος της ομάδας πως έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αυτές οι αναμετρήσεις αξίζουν όσο όλες οι άλλες μαζί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με την κακή προϊστορία των τελευταίων ετών και την σιγουριά πως ο αιώνιος θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο τρόπο για να πάρει τη νίκη, ένα φτηνό εισιτήριο θα ήταν ότι καλύτερο.

Η μαζική παρουσία του πράσινου λαού και η ισχύ του από την κερκίδα είναι σύμμαχο όπλο για να σταματήσουμε την παράγκα των φλώρων. Παρόλα αυτά όπως θα έλεγα και στην αρχή της χρονιάς αν η τιμή του αιωνίου οριζόταν στα 20 ευρώ, δεν είναι λόγος για μουρμούρα. Κυρίως με την μέχρι στιγμής στάση του Δ.Σ στο θέμα των μελών και την ανάγκη του Σωματείου για ρευστότητα. Μια οικονομικά δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αντιμετωπίσει με ηρεμία τον αιώνιο της και να ανεβεί ξανά στην φυσική της θέση.

Όλοι μαζί να κάνουμε το ΓΣΠ καζάνι και να βάλουμε τους φλώρους στη θέση τους.