Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν εξαντλήσει την υπομονή μας

Λίμπερο: Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν εξαντλήσει την υπομονή μας

Ομόνοια και γκολ πάνε μαζί, όλοι το γνωρίζουν. Η ομάδα μας έκτισε τον μύθο γύρω από το όνομα της, φτιάχνοντας πάντοτε επιθετικές ομάδες που κατακτούσαν τίτλους. Μπορεί τη στιγμή που μιλάμε να διανύουμε την χειρότερη φάση στην ιστορία μας, όμως ποτέ δεν θα πάψουμε ως οπαδοί της να αναζητούμε μια δυνατή επιθετική ομάδα που θα πατήσει στα πόδια της και θα επιστρέψει στους τίτλους.


Γράφει ο Λίμπερο
Το ποδοσφαιρικό τμήμα έμεινε ξανά γυμνό μεσούσης της χρονιάς, χωρίς τεχνικό επιτελείο και οι εξελίξεις στο κεφάλαιο τεχνικού διευθυντή, προπονητή και στελέχωσης, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν είναι ξεκάθαρες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια σταθερά δεδομένα μπροστά της για να μπορούμε να κρίνουμε και να σχολιάσουμε την πορεία του προγραμματισμού. Οδεύουμε προς το τέλος μιας ακόμη αποτυχημένης χρονιάς, χωρίς να μας εγγυάται κανείς πως τη νέα περίοδο θα παρουσιαστούμε επιτέλους όπως πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές κλειδιά στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε ένα χρόνο. Όσο όμως στην ομάδα δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός, δεν μπορούμε να πούμε μεγάλα λόγια. Η αναμονή δεν κάνει απαραίτητα ζημιά στην ομάδα, το ξεκαθαρίζω. Αυτό όμως που συνεχίζει να «τρώει» τον κόσμο είναι το άμεσο μέλλον της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και έτσι επανέρχομαι στον πρόλογο. Όταν θέλεις να κτίσεις μια δυνατή ομάδα με στόχο τους τίτλους, τίποτα δεν πρέπει να γίνεται στην τύχη. Δεν μας σηκώνει να χάσουμε περισσότερους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές μας από ερασιτεχνισμούς και ολιγωρίες. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σωστά, μετρημένα και προγραμματισμένα.

Οι οικονομικές δικαιολογίες έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα υπομονής του κόσμου. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο ρόστερ και να ενισχύουμε την ομάδα κάθε χρόνο με μοναδικό στόχο τους τίτλους. Καμία έξοδος στην Ευρώπη δεν χρυσώνει το χάπι, καμία τριτοτέταρτη θέση δεν μπορεί να είναι αποδεχτή.

Κάθε χρόνο η υπομονή λιγοστεύει και τα αποτελέσματα στα ξεσπάσματα του κόσμου είναι γνωστά σε όλους μας. Δυστυχώς τα μάθαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ζήσαμε ένα σωρό εμφύλιους και η ηγεσία της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ που γνωρίσαμε «ελέγχεται» ποικιλοτρόπως για την τραγική κατάσταση των τελευταίων ετών.

ΥΓ: Οι οικονομικές δυσκολίες, αντιμετωπίζονται με σωστή διαχείρηση, δυνατή διοίκηση.

ΥΓ: Αστείο πως στον πίνακα τον προπορευόμενων σκόρερ υπολογίζονται και τα γκολ σε αγώνες με κόκκινους φακέλους. Ο άλλος πέτυχε 18 με τουλάχιστον τρία παιχνίδια να βρίσκονται στο «κόκκινο.