Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μια καθοριστική απόφαση της Διοίκησης

Λίμπερο: Μια καθοριστική απόφαση της Διοίκησης

Πολλά τα σενάρια που ακούστηκαν ή γράφτηκαν σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας και το μοντέλο που θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα χρονιά.


Γράφει ο Λίμπερο
Περισσότερη σημασία για τον γραφών έχει να παρθούν αποφάσεις που θα διασφαλίσουν μια ομαλή σχέση τεχνικού επιτελείου, διοίκησης, ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ράβουμε και να ξηλώνουμε μεσούσης της σεζόν.

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι πως προχωράμε με Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητή και τμήμα Σκάουτινγκ. Τα τρία κομμάτια του ποδοσφαιρικού πάζλ, θα πρέπει να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, να έχουν επικοινωνία και κοντινές απόψεις όσον αφορά την στρατηγική και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Ο προγραμματισμός, οι μεταγραφές, οι αποδεσμεύσεις, η τακτική και η φύση των προπονήσεων θα εξαρτηθεί από τους πιο πάνω. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο,  θα είναι προβληματικό στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σκέφτομαι ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ αυτών.

Η απόφαση που θα κληθεί να πάρει η Διοίκηση τις επόμενες ημέρες είναι καθοριστική και εύχομαι να την αντιλαμβάνεται ως τέτοια.