Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Με κάθε σεβασμό κύριοι, πάλι δεν βλεπόμασταν

Λίμπερο: Με κάθε σεβασμό κύριοι, πάλι δεν βλεπόμασταν

Με όλο το σεβασμό στους κύριους Φρέντμπερκ (και Άκη Ιωακείμ) και το δύσκολο της ευθύνης που έχουν αναλάβει, επιτρέψτε μου να διαχωρίσω την άποψη μου για τα όσα λέχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.


Γράφει ο Λίμπερο
Πραγματικά δεν ξέρω αν έβλεπα άλλο παιχνίδι χθες, αλλά η εικόνα που έβγαλε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καμία σχέση με όσα λέχθηκαν για την προσπάθεια της ομάδας. Κράτησα μια ατάκα από τις χθεσινές δηλώσεις και θα επεκταθώ περισσότερο. Λέχθηκε λοιπόν πως η ομάδα ήταν δεμένη και ενωμένη για τη νίκη.

Δεν προσπαθώ να παριστάνω τον συνήγορο του διαβόλου, όμως ειδικά χθες η ομάδα δεν έδειχνε δεμένη. Καταγράφηκαν πολλές στιγμές όπου οι ποδοσφαιριστές μας διαφωνούσαν μεταξύ τους για τις λάθος μπαλιές, υπήρχαν αχρείαστα νεύρα, πίεση και ασυνεννοησία. Όλα αυτά τα στοιχεία ασφαλώς δεν βαραίνουν αποκλειστικά τους δύο κύριους στον πάγκο της ομάδας, αλλά την συνολική λειτουργία της ομάδας φέτος.

Αν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα και να διορθώσουμε την κατάσταση, οφείλουμε πρώτα να αναγνωρίσουμε τα λάθη. Και χθες νιώθω πως η ομάδα δεν έπεισε πως μπορεί για κάτι καλύτερο από αυτό που παίρνει μέχρι στιγμής. Περίμενα τουλάχιστο να μας προβληματίσει ο τρόπος που ήρθε η νίκη χάρις σε δύο ατομικές ενέργειες και τίποτα περισσότερο. Γιατί πολύ απλά η συνολική εικόνα…  μας «έβγαλε τα μάτια».

ΥΓ: Απορώ αν παιδιά από την ακαδημία μπορούν να έχουν χειρότερη ανάπτυξη από την χθεσινή.