Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η μαγκιά της Διοίκησης και της ΘΥΡΑΣ 9

Λίμπερο: Η μαγκιά της Διοίκησης και της ΘΥΡΑΣ 9

Ο τρόπος με τον οποίο την δεδομένη χρονική στιγμή η Διοίκηση αντιμετωπίζει το κόσμο της ομάδας είναι άκρως ενθαρρυντική και με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Η στάση των διοικούντων το τελευταίο διάστημα είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα οδηγήσει σε πολλαπλά οφέλη με κερδισμένη την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον λαό της.


Γράφει ο Λίμπερο
Εδώ και αρκετά χρόνια, περάσαμε από άσχημες καταστάσεις. Ζήσαμε μαύρες στιγμές ως οπαδοί της βασίλισσας, ταπεινωθήκαμε από αντιπάλους, πονέσαμε, πληγωθήκαμε. Τα πέτρινα χρόνια, η έλλειψη διαφάνειας, τα οικονομικά εγκλήματα και η διχόνοια επηρέασαν αισθητά την πορεία και την σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.

Η αγανάκτηση και η πικρία του κόσμου δεν μπορεί να απαλυνθεί με όμορφα λόγια και με υποσχέσεις. Η Διοίκηση για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έδειξε πως το κατανοεί απόλυτα και απολογήθηκε έμπρακτα στον κόσμο της για την καθυστερημένη αλλαγή της στάσης της. Όπως επισημάνθηκε και χθες βράδυ, από τα μέλη του Δ.Σ, ο κόσμος δικαιολογημένα ξεσπά, διαμαρτύρεται και έχει πάψει να πιστεύει σε λόγια και υποσχέσεις.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις παραδοχής από μέλη του Δ.Σ για τα λάθη που έγιναν, χαρακτηριστική και η διάθεση που έδειξαν να ακούσουν το ξέσπασμα του κόσμου. Και είναι μαγκιά των μελών του Δ.Σ που έμειναν και άκουσαν τα εξ’ αμάξης και δεν απέφυγαν τις ευθύνες τους. Δεν κρύφτηκαν πίσω από τα γραφεία τους, ήρθαν, αντίκρισαν αγανακτισμένους οπαδούς στα μάτια και απάντησαν ευθέως σε ερωτήσεις. Ακόμα και όταν το κλίμα ήταν τόσο έντονο που μπορούσε να εκτοξευθεί ανά πάσα στιγμή, αυτοί στάθηκαν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και ένιωσαν τον πόνο μας. Την πίκρα του κόσμου που έμεινε προδομένος από υποσχέσεις και κούφια λόγια του παρελθόντος.

Μαγκιά μεγάλη και στην ηγεσία της ΘΥΡΑΣ 9 που δεν επέτρεψε να ξεφύγει η εκδήλωση από τον αρχικό της στόχο. Και είμαι πεπεισμένος πως ο στόχος χθες επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Ο κόσμος βρήκε την ανταπόκριση που έψαχνε, πήρε απαντήσεις και αναγνώρισε σε μεγάλο βαθμό την νέα δυναμική στάση της Διοίκησης.

Δεν θα σταθώ πολύ στα 160+ εισιτήρια διαρκείας που έκοψαν για πλάκα οι οργανωμένοι χθες βράδυ. Θα σταθώ στο μεγαλύτερο όφελος μιας έντονης αλλά ειλικρινής βραδιάς. Να φτιάξουμε μια ομάδα όπου Διοίκηση και κόσμος θα είναι ένα, και όσο και αν προσπαθούν να μας πληγώσουν, όσο και αν μας κτυπούν από παντού ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΛΑ και θα τρομάζει τον κάθε εχθρό μας.

Γιατί μάγκες, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τους τρομάζει μόνο όταν σαρώνει τίτλους. Τους τρομάζει περισσότερο όταν γιγαντώνετε ο λαός της και υπηρετεί τον λόγο ίδρυσης της! Κόντρα στις παράγκες τους, το παρασκήνιο τους, την ιδιόκτητη δεξιά ομοσπονδία τους, την δικαστική τους και την βρωμιά τους.