Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η πολυαναμενόμενη και καλοδεχούμενη στροφή στον κόσμο

Λίμπερο: Η πολυαναμενόμενη και καλοδεχούμενη στροφή στον κόσμο

Εδώ και μερικές βδομάδες παρατηρούνται μαζεμένες κινήσεις από πλευράς διοίκησης με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας. Κάτι που αυτή εδώ η στήλη επιθυμούσε και το έδειχνε αρθρογραφώντας σχετικά. Ως εκ τούτου πλέον επικροτεί όποιες ενέργειες γίνονται προς αυτή τη κατεύθυνση.


Γράφει ο Λίμπερο
Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια με την πρώτη στραβή το Σωματείο έμοιαζε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Απόρροια της κακής σχέσης και της ελλιπής επικοινωνίας των διοικήσεων με τους φιλάθλους, τα προβλήματα γιγαντώνονταν και οι αλληλοκατηγορίες σκότωναν την όποια ελπίδα για κοινή μάχη.

Με ικανοποίηση βλέπω σήμερα την διοίκηση να φιλοξενεί στο τραπέζι των συζητήσεων μια μερίδα οπαδών που κακώς επιδιώχτηκε στο παρελθόν η στοχοποίηση και η απομόνωση της. Πέραν τούτου, η αίσθηση πως τα αιτήματα των φιλάθλων εξετάζονται από τους διοικητικούς παράγοντες προκαλεί περηφάνια για όσους πάλεψαν και συνεχίζουν να παλεύουν για μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να μας ενώνει, τρομάζοντας κάθε αντίπαλο της.

Αφήνω ως εδώ την μικρή μου παρέμβαση με ένα απλό μήνυμα προς κάθε ομοϊδεάτη. Το Σωματείο είναι η μάνα όλων μας και οφείλουμε να σταθούμε άξιοι στο πλευρό της και να την οδηγήσουμε ξανά στην δόξα.