Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ο νέος κόουτς προσθέτει κομματάκια στο πάζλ της ανασύνταξης

Λίμπερο: Ο νέος κόουτς προσθέτει κομματάκια στο πάζλ της ανασύνταξης

 


Μετά από ένα εφιαλτικό από όλες τις απόψεις 2017, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει να επανακτήσει μερική από τη χαμένη της δυναμική στο ξεκίνημα του νέου έτους. Το κατά πόσο θα συνεχίσει ο νέος κόουτς να προσθέτει μικρά κομματάκια στο πάζλ της ανασύνταξης δεν το ξέρω αλλά το ελπίζω.

Γράφει ο Λίμπερο
Αυτό που ξέρω είναι πως ο Βούλγαρος τεχνικός κρίνεται με ψηλό βαθμό για την μέχρι στιγμής παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Με την ίδια λογική πρέπει να πιστώσω και την Διοίκηση για την επιλογή της στο πρόσωπο του κύριου Πέτεφ, όμως για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους θα τα πάρω από την αρχή.

Η στήλη αυτή έκανε πριν μερικές βδομάδες έντονη κριτική στην Διοίκηση για την αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου. Όχι γιατί πίστευε περισσότερο στον Κύπριο τεχνικό, αλλά γιατί διαφωνούσε κάθετα με τους χειρισμούς που έφερναν την ομάδα σε αδιέξοδο. Το να φτάνει μια ΟΜΟΝΟΙΑ στο αγωνιστικό ξεφτίλισμα δεν είναι αποκλειστική ευθύνη κανενός προπονητή, είτε αυτός είναι Πάμπος είτε Πέτεφ είτε ο Γιαννής απ’ το χωριό μου.

Κρίνοντας την παρουσία μερικών ποδοσφαιριστών από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Ηλίας Πούλλος ο νέος προπονητής, επιβεβαιώνεται πως η ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα που είχε η ομάδα προηγουμένως βαραίνει πέραν των άλλων και την διοίκηση. Είτε γιατί δεν είχε τον πειθαρχικό έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε γιατί δεν μπορούσε να διακρίνει και να λύσει εγκαίρως το πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή ο κύριος Πέτεφ, πέραν από όλα τα θετικά στοιχεία που φανερώνει με το επιθετικό του στυλ παιχνιδιού, δείχνει αγωνιστικό χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Αν η Διοίκηση μαθαίνει από τα λάθη της και παρέχει την πλήρη στήριξη στο έργο του προπονητή, επιβλέποντας την πειθαρχεία και την οικονομική σταθερότητα, τότε θα πάρει και αυτή τα ανάλογα εύσημα.

Για την ώρα πάντως ο Βούλγαρος τεχνικός αποδεικνύεται λίρα εκατό και κερδίζει χρόνο και πίστωση για τον εαυτό του αλλά και τη διοίκηση.