Home MUNDIAL 2018 Έριξαν “5άρα” στην Τυνησία οι “κόκκινοι διάβολοι”

Έριξαν “5άρα” στην Τυνησία οι “κόκκινοι διάβολοι”


Εφτά γκολ και φάσεις για ακόμη περισσότερα περιελάμβανε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέλγιο και Τυνησία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Μουντιάλ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με 5-2, σε ένα ματς που από νωρίς φάνηκε τι θα ακολουθούσε, φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αζάρ, σε μια παράβαση που ο ίδιος κέρδισε. Στο 16′ ο Λουκάκου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, όμως δύο λεπτά μετά οι αντίπαλοι μείωσαν με τον Μπρουν. Το ημίχρονο όμως έκλεισε με το σκορ στο 3-1, αφού ο Λουκάκου βρήκε πάλι δίχτυα, στο 45’+3.

Το γρήγορο γκολ του Αζάρ στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 51′, σκότωσε κάθε ελπίδα στους Τυνήσιους για βαθμολογικό κέρδος, ενώ με τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Μπατσουαγί χρίστηκε επίσης σκόρερ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καζρί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκτός συνέχειας έμεινε η Αφρικανική ομάδα, που έδειξε καλά στοιχεία, όμως μέχρι εκεί, ενώ σήμερα θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: